ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Антон Станков опроверга слух за Диана Димитрова
Автор: Екип Sofia24.bg 15:44 / 09.03.2023Коментари (0)554
Самостоятелната изложба на Диана Димитрова в известна столична галерия предизвика бум от възторзи и най-важното - от покупки. Актрисата, която е дипломиран художник, посрещаше прииждащите на талази ВИП и редови гости в снежнобял костюм и нонстоп надигаше чаша с бяло вино. "От вълнение е!", каза за "България Днес" звездата от "Откраднат живот".

За пореден път Димитрова доказа, че не страда от липса на самочувствие, като откри вернисажа с думите: "След време картините ми ще струват милиони!".

Димитрова добави, че е "много развълнувана" и от това гласът й е паднал. За вестника актрисата художничка призна, че скорошната публикация, в която трима свидетели твърдят, че Юлиан Вергов не я е ритал, е развалила настроението й за изложбата. Но не дотолкова, че да не вярва, че истината за побоя над нея ще излезе наяве и виновникът ще понесе заслужено наказание.

Като цяло гостите на изложбата избягваха да коментират случката с побоя. Поп звездата Орлин Павлов се бе застопорил пред едно от най-новите платна на фаталната дама, за което тя написа наскоро в социалката си, че е получила сърцебиене, докато го рисува. "И на мен ми въздейства много силно!", призна певецът.

Музикалното съсловие на България бе представено на изложбата и от рокаджията Тома Здравков. С оригинална каубойска шапка звездата от "Капките" се разходи из галерията, водейки за ръка малката си дъщеричка. Домакинята почти се хвърли на врата му, разцелува момиченцето и си личеше, че двамата искрено се радват на срещата си.

"Ние сме много близки приятели с Диана! От пет години се познаваме", сподели за вестника бившият любим на актрисата Албена Михова. Томата разказа още, че актрисата е главна героиня в клипа към неговото парче "Няма време". "Диана беше страхотна там! Даже тя ми даде идеята за заглавието на клипа", добави Здравков.

Голямата изненада на изложбата обаче бе присъствието на бившия правосъден министър Антон Станков, който е адвокат на Димитрова по делото за побоя над нея. В тъмен костюм и елегантно синьо яке, Станков не се отдели нито за миг от красива блондинка в стилно бежово манто.

"Искам да опровергая слуховете, че отношенията ми с Диана са по-различни от тези между адвокат и негов клиент. Защото това е жена ми", каза за "България Днес" ексминистърът на правосъдието. Двойката се снима специално с актрисата, а двете дами демонстрираха пълно разбирателство помежду си.

"Не бе добре да публикуват материал, че клиентката ми не е ритана, в деня на откриването на изложбата", не скри огорчението си Антон Станков. Той поясни, че са предали експертизата пред проверяващите случая още миналия месец.

"Да, Диана е направила грешка, че навремето не си е извадила медицинско свидетелство. Но ние се базираме на свидетелски показания и снимки", разкри адвокатът на актрисата.

Той допълни, че още няма образувано досъдебно производство, а случаят е на фаза "проверка". "Сигурен съм, че тя няма да се точи с месеци", подчерта Станков.

Бившият БГ юрист №1 изтъкна, че "не ние се жалим, а прокуратурата е образувала проверката след публикацията на Диана". Този факт според него е благоприятен за установяването на истината за посегателството над неговата клиентка.


Още по темата: общо новини по темата: 84
06.02.2024 »
15.12.2023 »
10.12.2023 »
19.09.2023 »
21.06.2023 »
31.05.2023 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Мигрантски натиск към България
Катастрофи в София
Стрелба в Москва
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията