ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Двете жени, които бяxа пометени на пешеxодна пътека в Пловдив, са майка и дъщеря
Автор: Екип Sofia24.bg 20:41 / 11.07.2023Коментари (9)227
Пешеxодната пътека, на която е станал инцидентът
Жена почина, след като бе блъсната на пешеходна пътека в Пловдив. Инцидентът се е случил в късния следобед на ул. "Брезовско шосе“.

По информация на полицията автомобил, управляван от жена, е блъснал две пешеходки които са пресичали на пътеката. На път за болницата по-младата от пострадалите е починала. Другата жена е в Хирургиите и е в тежко състояние.

Двете жени са майка и дъщеря. Шофьорката е тествана за алкохол и наркотици. Резултатите са отрицателни.

Според очевидци лекият автомобил се е движил с над 50 км/ч.

"Двете жени бяа много зле. По-възрастната жена опитваше да стане, течеше кръв от главата ѝ. Страшна гледка. Колата бе управлявана от 60-годишна жена. Виждам, че няма никакъв спирачен път, явно не е видяла пресичащите“, разказа свидетел на катастрофата пред NOVA.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.07.2023 г.
+1
 
 
Ами като начало може бездейниците от КАТ да си свършат малко работат. Там на брезовска е пълно постоянно със спрели коли вкючително пред, зад и на пешеходната пътека. Да не говорим за това как се крият като мишки между спрелите коли да съблюдават за нещо... какво ли е то?! Докато си чешат носовете ще напишат 5-6 фиша за неправилно паркиране примерно... а забравих те не са пратени за това, а и са на хранилка от редовно паркиралите! Та при намалена видимост причинена от бездействие на едни органи се случват тези лоши неща!
+1
 
 
Няма льво и дясно на пешеходна пътека .Това го има само в Булгаристан .В света щом се насочваш към пътеката а не да стъпиш спира и на всяка пътека има камера .
+5
 
 
Нация от маймуни и постовете по долу го доказват по категоричен начин !!!Убито дете на пешеходна пътека,те го изкарват него виновно...Аве боклуци тъпи,идете на Запад да видите как няма да спрете на пешеходна пътека..Камо ли да си чатиш по телефона и да караш с 60-70.За такава ситуация овцата влиза 10г в затвор,а тук ще я пуснат още утре и най-много да и ударят 1000лв глоба.И после пешеходеца бил виновен
-5
 
 
На пешеходна пътека,вървят и си чатат по телефона без да погледнат наляво или надясно,правят го умишлено ,после като стане белята,търсят причината,не оправдавам шофьора ,но и не подкрепям и пешеходците.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
0
 
 
Коли по тротоарите, тротинеткаджии шпорещи по тротоарите и велоалеите с над 20-30 км/час, почти всеки ден има блъснати пешеходци на ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА. Мат'ряла става все по-лош и като няма ефективни наказания, ще става още по-зле. Тая шофьорка тик тока ли гледаше или сурат тефтера?
+8
 
 
Преди ремонта на булеварда там имаше легнал полицай, кайто възпрепятстваше тези инциденти, сега го няма след ремонта!!! ИЗРОДИ
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бюджет 2024
Столичен общински съвет 2024-2028г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Зелен преход
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията