ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Лазар Радков: Човек никога не трябва да се огъва пред лъжите и манипулациите
Автор: Екип Sofia24.bg 09:07 / 23.01.2023Коментари (25)602
© Facebook
Запомнете, човек никога, никога, никога НЕ ТРЯБВА да се огъва пред лъжите, манипулациите и обидите. Особено когато знае, че помага на хора, които имат нужда от помощ. Преди два дни за малко не ни уби мина. От тогава досега прочетох, че съм безродник, че парите от #КапачкиЗаБъдеще отивали за Украйна, че съм съм бил ревал и че съм си правил PR. Отговарям съвсем накратко, защото смятам, че позицията ми трябва да е ясна, написа инициаторът на кампанията "Капачки за бъдеще" Лазар Радков във Facebook страницата си.

Ето целия текст на публикацията:

Бях наречен безродник, защото съм отделил седмица от живота си и съм направил кампания да помогнем на хора без, а някои и без хранителни доставки на места, където довчера са имали танкове пред къщите и около тях или направо върху тях са падали снаряди. Това, че през останалите 98-99% от времето ми и 99% и средствата, които съм събрал с кампаниите, които движа и които отиват за България и българските деца явно няма значение. В такъв случай явно и Никола от #ГоратаБг, момичета от #ЗаДоброто, много от хората, които участват в организацията на #КапачкиЗаБъдеще явно и те са безродници, защото и те в 99% от времето помагате на български каузи и на други през останалото време. Да ви кажа честно, гордея се , че познавам, съм приятел и работя рамо до рамо с такива "безродници".

Това, че парите от Капачките отивали за Украйна, е опорка, която пуснаха срещу мен днес. Би трябвало да съм изключително тъп да го направя, предвид че хиляда пъти съм обявил, че кампанията е насочена към медицинска техника за и свързаната с детското здраве като цяло и спасяване на животи. На петдесет места съм писал, че кампанията за Украйна е специфично за Украйна и сме я направили през Фондация Каузи Бг. Пуснахме отчет преди няколко дни - събрани до тук 27 921,85 лв, изхарчени за първата хуманитарна мисия лятото 5000 лв +/- малко лични пари, 14 580 лв за 15 генератора сега + лични пари за гориво, които няма как да осчетоводя и остават 8332 лв. Това са дарени ПАРИ от хора, съзнателно и ИЗРИЧНО за пострадалите хора в Украйна. Идната седмица ще пусна разпечатки на банковите движения и от двете фондации, защото така или иначе в началото на годината е време да го направя. Междувременно проверяваме какви са възможностите хората, разпространяващи клеветнически твърдения, да понесат отговорност.

Отделно бил съм бил позирал и съм си правил ПР. Няма проблем. Идете вие да ви гърмят мини върху главите и си правете колкото искате ПР. Аз бях напълно наясно къде отивам и четвъртък, преди да тръгнем към харкивска област имах едно особено усещане и писах на няколко близки приятели, че отивам на едно място и мисля да се върна, но ако не се, да знаят, че ги обичам, уважавам и се радвам, че имаме общи спомени. Единият го помолих, ако не се върне, да ми прегледа документите на компютъра и да продължи кампаниите и плановете за нови такива, които имам.

Това ми ръката ми са част от осколките извадени само от нашия бус. В коментарите ще пусна снимка на всичките, които са няколко пъти повече. Как са ни пропуснали буквално е чудо.

Съвсем скоро се прибирам в България и продължавам с каузите, които движа - пета детска линейка, втора планинска, обучение на поне десет хиляди ученици на първа помощ. И не само. Имам идея как да организирам редовни медицински прегледи за възрастните хора по селата.

Мислех да приключвам за кампанията за Украйна, но след взрива, който падна почти върху нас и след всички неща, които прочетох за себе си, ще продължа да отделям 1-2% от времето си да помагам И на пострадалите и нуждаещи се хора в Украйна.

Запомнете, човек никога, никога, никога НЕ ТРЯБВА да се огъва пред лъжите, манипулациите и обидите. Особено когато знае, че помага на хора, които имат нужда от помощ.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г-н игрек ти от маймуните ли си след като си останал в вашата държава. Ако не ти харесва бегай към ши*аната гейропа.
+3
 
 
С русофилски маймуни тази държава няма да процъфти никога !Колко малоумен трябва да си ,да имаш всякакви независими източници и тъпия ти елементарен мозък,все още да мисли ,че русия ни били братя и не била агресор и терористична държава.Странно как и всички антиваксъри са и русофили в БГ.Явно дългогодишната емиграция е изпразнила БГ матряла от стройност и сега на територията живеят осново маймуни.Това се вижда и с просто око де,само да излезеш на вас или да тръгнеш да пътуваш някъде
+4
 
 
Сигурен съм, че ако тази помощ бе за диктаторска Русия, нападащите този достоен българин долни путинофили, щяха да го възхваляват до небесата!
+2
 
 
Лазар е един от истински достойните Българи, останали в България!
-1
 
 
И продължава.... То, ние българите не си ппмагаме, а имаме адска нужда от държава - този тръгнал, амаи продължава да реве... Ужас
+1
 
 
Лазар Радков, аз не одобрявам това ходене в Украйна. И нещо повече, заради това ходене в Украйна спирам да събирам капачки, а събраните до сега няколко торби ще ги хвърля в контейнера за пластмаса.
+6
 
 
Предполага се, че всеки критикуващ такива хора е дарявал и помагал активно. Иначе звучи леко тъпо.
+2
 
 
Един човек остана без далак заради този Лазар и на всичко отгоре този продължава по цял ден да обикаля медиите и да се кефи, че гръмнала мина и шофьора останал инвалид. От видяното това мисля вече. В погледа му има някакъв налудничъв кеф от случилото се. Дано остави пари да се лекува човека, че и без далак ще го пратят на фронта наркоманите. Това, като доброто на оня другия - лудия дето спасил украйна, като пращал оръжия и нафта, а не прави сметка, че някой трябва да се бие с тези оръжия, хвашат жени и деца вече по улиците и ги пращат на фронта. Над 1 милион украинци са убити и саката вече от тази пишман помощ. Циници.
на 23.01.2023 г.
+1
 
 
Прави добро - изяш лайно. Лазар го подкрепят много повече хора от колкото в момента се опитват да го очернят. Мачкай Лазаре!
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Мигрантски натиск към България
Катастрофи в София
Стрелба в Москва
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията