ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Майка се оплака, че 40 души искали да бият сина й
Автор: Екип Sofia24.bg 10:48 / 03.03.2023Коментари (0)448
Майка от Стара Загора се оплака в социалните мрежи, че 40 души искали да бият сина й, предаде репортер на "Фокус". Тя описа ситуцията като "кошмар" и разказа, че всъщност свадата между един от тях и нейното 17-годишно момче датира още от преди 5 години. От известно време, обаче, синът й получава заплахи за побой, на които семейството не е обърнало внимание. 

През вчерашния ден, те групово получили покана за среща, на която да си уредят сметките, като били уверени, че майката ще бъде бита от момиче, а не от момчетата. "40 човека тръгнали да бият моят син, предизвиквали го, но той отказвал да се сбие с тях. Събрали се тайфа, заобградили го, той пак устоял на предизвикателството, защото не иска да е лош, веднъж удари и съжалява, че е ударил, защото е счупил зъба на момчето, което до краен предел го дразнело, но вече не иска да удари друг. Събрали се 40 човека и му се обадили, че отивали пред дома ми да го мачкали, да го смелели, да го разбивали, повикаха и мен, защото казал, че аз не позволявам да се бие. Вярно е, казах му, че щом трябва да се бие някой, това ще съм аз. Той ме послуша, обади ми се и ми каза, че идват към него. Звъня на баща му, той веднага излиза от работа и тръгва към сина ни. Той пак ми казва, че наистина идват много хора, чува много гласове. Тръгваме с баща му към него, обаждам се на 112 и моля полицията веднага да изпратят екип при синът ми. След минути ми потвърдиха, че са в дома ми и сина ми е добре, прибрахме се и полицаите си тръгнаха", каза майката Галина Драгова.

Тя уточни, че веднага след като са си тръгнали полицаите, групата биячи са се върнали. "Излязахме аз, баща му и сина ми отпред, видяха ни и се разпръснаха, но защо се разпръснаха - защото синът ми хукна и хвана единият, той бил тарторът на тайфата. Георги Николов се казвал, майка му била в затвора, от Раднево били, сега живеели тук. Та, що го хвана синът ми пред входът ни отново се обадих на 112 и за секунди полицаите бяха при нас, взеха го със тях. Едно не мога да разбера от всичко 40 човека на един да тръгват да го бият. Тези мислят ли изобщо с главите си? Ето затова после такива ги пишат по вестниците, че еди кой си починал или еди какво си станало с него", убедена е майката.

Галина Драгова благодари на бързата реакция на полицията и всички работещи там, най-вече  на началника на екипа Мирослав Георгиев от Първо Районно. "Заловен е сега тарторът на тайфата, жалка картинка е, че се опита да бяга, прежълтя, прибледня пред мен и мъжа ми, а тръгнал да се бие. Не искам да ви казвам как един родител изтърпява да не навреди на такова подобие на нещо", каза майката и допълни, че след като е било освободено момчето й е писало в социалните мрежи, че ще я съди за заплахи. 

В крайна сметка се оказа, че момчето с избития зъб от преди 5 години е именно "тарторът" на бандата, която е била снощи пред дома на семейството. "Хората трябва да знаят какво се случва в града ни и институциите трабва да работят", каза в заключение майката и уточни, че в понеделник ще потърси връзка както с институциите и полицията, така и с родителите на останалите от бандата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
България и Войната в Украйна
Зърнената сделка
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията