ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Неприятели ще се опитат да съсипят личните отношения на една зодия днес
Автор: Екип Sofia24.bg 08:51 / 24.11.2021Коментари (0)423
©
Дневен хороскоп за 24.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Отдайте се от ранни зори на активна и успешна работа, свързана със спешни служебни задължения, които ще ви донесат отлични приходи, но не бива да ги инвестирате веднага. Контактите с ръководството са затруднени заради вашата необщителност и склонност да критикувате. Бъдете упорити и изисквайте подкрепа, ако идеите ви са доказано доходни. Вечерта си създайте приятни емоции. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Не съсипвайте възвърнатата хармония в отношенията си и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

От сутринта сте заети с неотложните си задачи на работното място, въпреки че ще ви натоварят с още. Приходите, които ще получите са отлична стартова основа за нов бизнес и за стабилизиране на финансовото ви състояние, но с разум и умереност. Планирали сте задгранични пътувания, чиято подготовка трябва да започне веднага. Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря, въпреки че обикновено готвите вие. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. Здравето ви се стабилизира. Избягвайте стреса. 

БЛИЗНАЦИ

Не взимайте важни решения под влияние на емоцията. Не давайте неизпълними обещания. Не се включвайте в разправия, която не ви засяга, само защото сте решили да защитите ваш колега, когото почти не познавате. За непоисканото добро ще си получите наказанието и то веднага, а омразата му ще ви срази.  Влюбени сте в интимния си партньор, но нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония в сексуалните ви желания, но е добре да не правите крайни изводи, ако не сте се опознали добре. 

РАК

Стабилизирайте постигнатото, за да имате признание и успех. Днес е от огромно значение за бъдещите ви успехи да сте умерени в изказванията си пред колегите, ако са свързани със спорни въпроси по професионални проблеми. Не прекалявайте с желанието си да покажете своята компетентност. Рискувате да отблъснете колегите си. Неприятели ще се опитат да ви съсипят на личните отношения. Бъдете подготвени и не реагирайте по женски импулсивно и с обидни думи. Отговорете на удара със спокойствие и не се дистанцирайте от любимите си, за да не се лишите от сексуални мигове. 

ЛЪВ

Мнозина от вас ще изпитат недоволство от постигнатото в професионално отношение в празничния ден, но не бива да се ядосват. Не се опитвайте да надскочите себе си. Планирайте работата си за следващите дни. Обмислете най-важните си задачи и при необходимост ги обсъдете с вашите колеги. Бъдете отговорни към личните си отношения и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимния ви партньор. 

ДЕВА

Не провеждайте разговори за разширяване на дейността си, защото в този ден няма да са успешни. Няма да срещнете подкрепата на влиятелни хора, въпреки дадените обещания. Прибързаността ви вреди и може за секунди да съсипе авторитета, който сте градили с години. Предстои ви напрегнат и рутинен ден. Късметът ви изневерява. Вечерта задължително създайте хармония в семейните си отношения, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече. Не се лишавайте от желаните сексуални мигове с вашия партньор. 

ВЕЗНИ

Бъдете сдържани в общуването, предпазливи и разумни, ако искате да превъзмогнете трудностите с лекота. Недоглеждане от колегите ви при изпълнението на поставените задачи, ще усложни отношенията ви. Емоцията ви пречи да водите спокойни разговори и да намерите изход от създадената ситуация. Ако имате проблеми в личните отношения, направете всичко възможно вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите от подкрепата на партньора си и от сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Не се съгласявайте да се срещате с непознати хора, защото сте напрегнати и лесно ще избухнете, създавайки неприятно впечатление. Не сте склонни да приемете новите делови предложения, които ви поднасят. Притеснени сте, че може да сте губещи, ако участвате в начинания, свързани и с други хора. Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете обострената си чувствителност и не ги обиждате. От вас зависи да избегнете поредния скандал, който ще ви отдалечи от мечтата за интимни мигове и сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Наблюдавайте внимателно събитията, ако в празничния ден сте на работното си място, за да си направите верните изводи и да се впуснете в полезни промени, свързани с професионалното ви развитие. Въпреки трудностите, налагащи да промените плановете си, отхвърляте служебните си задачи с лекота. Късметът днес може да ви изневери най-вече в любовта, ако решите да прекалите със самохвалството си. Интимният ви партньор е неприятно изненадан от отказът ви от интимни мигове. Веднага ще реши, че сте изневерили, а вие просто се се поддали на грешни  от ваши уж добронамерени приятелки, които ви завиждат.

КОЗИРОГ

Ако сте на работа, но сте планирали задачите си,  днес имате сили и възможности да се справите с всичките си служебни задължения с лекота. Не се притеснявайте, ако се налага да пътувате, защото не се очертават трудности. Посетете ваши роднини или приятели, ако си почивате, се освободите от песимизма си и не търсите насила проблеми. Прекалили сте с изискванията си към вашия съпруг. Сърдете се на себе си, че отказва да разговаря с вас. Не е изключено да се разминете със сексуалните мигове заради ината ви и нежеланието да се извините.

ВОДОЛЕЙ

Ваши колеги приемат поведението ви на работното място и мълчаливите ви реакции като нежелание да сте им полезни. Те винаги са ви подавали ръка. Време е да си направите равносметка на постигнатото до този момент. Занимавайте се само с рутинната си работа. Преценете финансовото си състояние. Не проявявайте агресия в поведението си към вашите близки, за да не ги отдалечите от себе си. Вечерта си останете у дома и се отдайте на бездействие. Умората през деня не е причина да се лишавате от сексуални удоволствия. 

РИБИ

Ако сте на работа очаквайте приходи. Ваш колега не е съгласен с мнението ви, спори заядливо и ви ядосва така, както имате навика да постъпвате и вие. Не превръщайте този факт в драма и не се оплаквайте. Няма да срещнете подкрепата на колегите си. Нервността ви вреди. Не сте уверени в чувствата на съпруга си и обмисляте раздяла. Внимавайте, защото със сигурност ще съжалявате за решението си. Не допускайте сексуален контакт, ако сте обтегнали отношенията си необратимо, защото може да се окаже с последици, блокиращи възможността за раздяла.


Още по темата: общо новини по темата: 144
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията