ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
"Шоуто на Слави" се засрами от песен за Лена Бориславова
Автор: Екип Sofia24.bg 00:15 / 06.01.2023Коментари (1)248
©
Текстът е брутално груб, сценаристите твърдят, че е народно творчество и са я намерили случайно, но парчето го няма в мрежата.

7/8 тв на Слави Трифонов се засрами от песен, посветена на Лена Бориславова, в която тя е наречена “уморена кака Лена, гладна хиена" и с още куп доста по-неприятни думи, особено за жена. Официално парчето е нещо като “Дунавското хоро" - народно творчество, зад което има конкретни автори, които обаче толкова са засрамени от невероятно грубия текст, че не искат да се афишират. 

Обидната песен, в която с видео кадри се проследява кариерата на говорителката на бившето правителство на Кирил Петков, е кавър на големия хит на турския певец Мустафа Сандал от 1997 г. “Араба" (кола на б.р.), популярен у нас и като турбофолк хита “Хищна хиена" на Петра от 1998 г. Текстът е по-груб вариант на “Хищна хиена". Сценаристите на Слави надълго и нашироко обсъждат песента за Лена и обясняват, че била народно творчество и случайно са попаднали на нея. Тя обаче не може да бъде открита в интернет от друг първоизточник.

Любопитно е, че самият Слави има кавър на Мустафа Сандал под заглавието “Моя си, моя".

Текстът е толкова гнусен, че даже Недялко Недялков от сайта “Пик" известен с критичното си отношение към Кирил Петков, защити Лена Бориславова

Коментарите в мрежата са в двете крайности. Част от зрителите пишат: “Суперпесен! Точно на място е текстът", “Браво на Слави", “По действителен случай". Други обаче са силно възмутени: “С огромно нетърпение чакам да направите такава песен и за шоумена от Учиндол", “Благодаря ви за тази песен! Това е толкова просташко, безмозъчно тъпо и грозно, че вече няма нужда никой на никого да обяснява колко сте долни – вие сами си се показвате. “Творба" с толкова стойност и смисъл, колкото и мимолетното ви участие в политиката на България.

Приятно да ви е копаенето на дъното на септичната яма, в която сте се благоустроили!

Поне в парламента вече няма да ви гледаме муцуните". В много от коментарите хората недоумяват и как сценаристите на Слави могат да пуснат подобна гавра, при положение че “Има такъв народ" са били коалиционни партньори с ПП и са били заедно в един кабинет.

“Продължаваме промяната" разпространи съобщение, в което се казва, че “към списъка с ответници се присъедини и група неосъществени сценаристи. Зад тях се крие проваленият политически шоумен, който се чувства най-голям мъж, когато удари жена, която го превъзхожда във всяко отношение".

Слави Трифонов им отговори като пусна във фейсбук страницата песента за Лена с коментар: Скъпи шарлатани, не забравяйте, че в живота освен лъжи за "Капитан Андреево" и за мафиоти, има и хумор. Нека се посмеем заедно."

“Подобни неща са извън рамките на морала, сатирата е част от изкуството, но не поднесена по този начин, играта слиза на много ниЗко ниво (държа да е със З - от низост) и от това не печели никой. Такива изпълнения биха предизвикали спонтанни еуфорични реакции у хора, неспособни на момента да се замислят както трябва.

Много е жалко, че такива неща се появяват и са достъпни до всички. Не е това начинът да уязвиш политическия си опонент, но за да го осъзнаеш, трябва да имаш морал. Това са произведения еднодневки, но горчивината от липсата на морал остава и един ден няма как хората да не се сетят за това.

Не съм слушала това изпълнение и няма да го слушам, но подобни заигравки са низък морал", коментира поетесата Маргарита Петкова пред "24 часа".


Още по темата: общо новини по темата: 16
09.05.2023 »
27.03.2023 »
28.02.2023 »
28.02.2023 »
11.02.2023 »
13.01.2023 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 06.01.2023 г.
0
 
 
Славчо и компания копаят дъното. А преди ги харесвах. :(
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Скандал за реорганизацията на движението в центъра на София
Специализирани полицейски операции в страната
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Лоша инфраструктура в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията