ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Становище на Lidl във връзка с публикация
Автор: Екип Sofia24.bg 16:17 / 09.02.2023Коментари (5)358
©
Становище на Lidl във връзка с публикация на тема "Лидл планира да намали значително предлагането на продуктите от животински произход“:

"В началото на тази година Lidl обнови своята политика за рационално хранене. Като част от нея си поставихме за цел до 2025 г. последователно да увеличаваме дела на растителните източници на протеини в нашия асортимент. Това включва както разширяване на гамата ни от веган продукти под собствената ни марка Vemondo, така и по-голям избор от бобови растения и ядки.

Нашият стремеж обаче не е да ограничим предлагането на животински продукти, а да мотивираме своите клиенти да разнообразяват менюто си по-често с храни на растителна основа, възползвайки се от алтернативите на рафтовете ни. Няма да спрем да развиваме нашата гама от животински продукти.

Клиентите ни ще продължат да откриват богат асортимент и от месни и млечни продукти, а благодарение на алтернативите, които предлагаме, и на прозрачното ни етикетиране даваме възможност на потребителите да вземат информирани и осъзнати решения за покупка".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Качеството на храните не зависи изцяло от Лидл а от производителите.Продуктите , които са сравнително добре селектирани и качествени. Голям проблем обаче с ЛИДЛ в България е продаването на едни и същи продукти в България на изключително завишени цени за разлика от Европейски съюз и Великобритания , което е много некоректно . Крайно време е натегаческия мениджмънт от българи работещи за Лидъл да се промени и да спрат от Лидл България да трупат имидж пред чуждестранните си шефове за сметка на българския потребител.Неможе ядки , маскарпоне , сирене с един и същи етикет в България да се продават на двойни и тройни цени.
0
 
 
Защо не говорите че поддържате най - високите цени и с това отказвате много хора да посещават вашите магазини .
0
 
 
Разбира се, че планират... То това е стратегия в ЕС, който иска да откаже хората от месото, което е от изключителна важност за мозъка. Защо точно за мозъка, всеки малко мислещ човек може да си отговори. Както много пъти съм казвал, целта е ясна: болни, бедни, глупави и уплашени хора трябват в Европа. Не ми вярвате? Какво още трябва да ви се случи, за да разберете?
0
 
 
Пълен смях е положението! Сирене и кашкавал без мляко, колбаси без месо, месо, набухано със сол, вода, желатин или каквито там неща се ползват.. Тия неща повече ме притесняват, отколкото това, че Лидъл щели да намалят храните с животински произход. Има достатъчно места в града, откъдето да си купиш въпросните продукти, споко :)
0
 
 
Яжте си ги веганите ,скакалците ,хлебарките .
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията