ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
УНСС подписа меморандум за сътрудничество с Камарата на строителите
Автор: Екип Sofia24.bg 20:52 / 24.01.2024Коментари (0)321
© УНСС
УНСС и Камарата на строителите в България (КСБ) сключиха меморандум за сътрудничество. Под документа подписите си положиха ректорът проф. д-р Димитър Димитров и председателят на Управителния съвет на КСБ инж. Илиян Терзиев, съобщиха от УНСС.

"Политиката на УНСС е да сближава обучението с практиката. Университетът развива дългосрочни партньорства с водещи компании, държавни институции и организации. Това дава много възможности и преимущества на нашите студенти да се докоснат до реалната бизнес среда, вече имаме успешно реализирани бизнес академии с Кауфланд и А1", каза проф. д-р Димитър Димитров и подчерта: "Убеден съм, че с Камарата на строителите в България имаме голям потенциал за успешно партньорство, не само по отношение на организиране на стажантски програми и академии, но в перспектива и за работа по съвместни проекти".

Инж. Илиян Терзиев благодари за възможността Камарата на строителите в България да си сътрудничи с УНСС и заяви: "Смятам, че това е началото на едно прекрасно сътрудничество и съм убеден, че то ще е много полезно и за двете страни. Пристъпваме с удовлетворение и с желание това да бъде устойчиво партньорство и ще направим всичко възможно да реализираме идеите, които имаме за съвместни инициативи и дейности".

В документа е записано, че УНСС и Камарата на строителите в България ще си сътрудничат чрез информиране на студентите от УНСС за провеждани стажове и публични събития за представяне работата на КСБ.

В обхвата на меморандума влизат и обмена на информация и публикации за дейности и за провеждани по-важни събития от страна на КСБ и УНСС и съдействие за участие на представители на организацията в презентации пред студенти, в лекции, семинари, конференции, срещи или в други прояви, организирани от университета. Предвижда се и възможност за партньорство при подготовка на съвместни проекти и последващото им изпълнение и съдействие за провеждане на обучения в "Бакалавърски", "Магистърски"и "Докторантски" програми в УНСС за представители и специалисти на Камарата.

Координатор по реализацията на меморандума за сътрудничество от страна на УНСС е помощник-ректорът проф. д.н. Кирил Стойчев, а от страна на КСБ е Димитър Копаров, директор дирекция "Организационна политика, международна дейност и управление на проекти".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в София
Бюджет 2024
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията