ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
В месеца на детето фондация "За Нашите Деца" стартира множество инициативи
Автор: Екип Sofia24.bg 18:31 / 01.06.2023Коментари (0)304
©
В месеца на детето фондация "За Нашите Деца“ стартира множество инициативи и събития в подкрепа на ранното детско развитие.

По повод 1 юни – Международния ден на детето, организацията проведе събития в София и Пловдив. В Комплекса за ранно детско развитие в София присъстваха над 200 деца и техните семейства, които организацията подкрепя, партньори, съмишленици и представители на дипломатическия сектор в България. В рамките на програмата децата имаха възможност да се потопят в приказния свят на Аладин чрез куклен театър, арт дейности и приключения в дворното пространство. В Пловдив екипът на фондацията отбеляза празника в детското отделение на УМБАЛ Пълмед, както и в Община Стамболийски, с подкрепата на The Human Safety Net, като децата, които получават подкрепа от специалистите на организацията, ще имат възможност и да се насладят на специално организирана кино прожекция в партньорство с Disney Bulgaria.

"За поредна година фондацията с много обич, вълнение и ентусиазъм организара този празник. Защото няма нищо по-важно от това всяко дете да има слънчево детство и любящо семейство. Няма нищо по-важно от това да виждаме толкова усмихнати детски лица. В резултат на ежедневните ни усилия да съхраним детството им. За над 30 години дейност фондация “За Нашите Деца" докосна света на над 20 хиляди деца и техните семейства. За да имат сигурност, любов, семеен уют. Само от началото на тази година екипът ни беше до близо 2 хиляди деца и родители.“, каза г-жа Мариана Тасева, заместник изпълнителен директор на организацията, по време на официалното откриване на празника в София.

На 15 юни фондацията с много вълнение ще проведе и третото издание на благотворителното събитие "Приказка за децата на Пловдив". С гоститите на вечерта специалистите на фондацията ще дадат шанс за развитие и грижа за над 1000 деца в ранна

възраст от общините Пловдив, Марица, Куклен, Стамболийски, Асеновград, Перущица, Садово и Родопи. Сред участниците в програмата ще бъдат Георги Добрев, изявен млад музикант, радващ със своето изкуство публиката в България и чужбина, китарен ансамбъл "Академика“ – уникална студентска формация от 13 класически и една акустична бас китара, вокална формация Нова Магия – част от голямото музикално семейство на Арт Войс Център. “За Нашите Деца" стартира и пилотното издание на кампания под надслов “Оборище дарява", която обединява 28 социално отговорни обекти в района на Докторски паметник в София. Участниците в кампанията – заведения, магазини, галерии, ще дарят част от своята печалба в подкрепа на каузата на фондацията през целия месец. Зад “Оборище дарява" застават и редица популярни лица като Йоанна Темелкова, Славена Вътова, Мона Гочева, Мариана Станчева, Елица Бехар.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
Великден 2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията