ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Жената на Юлиан Вергов плътно до него в скандала с Диана Димитрова
Автор: Екип Sofia24.bg 12:00 / 23.03.2023Коментари (0)488
©
Жената на Юлиан Вергов - Ирина Ялъмова, е плътно до него и го подкрепя в скандала с актрисата Диана Димитрова, видя "България Днес".

Ирина е майка на дъщерята на Вергов - Алена, заради която се твърди, че се стигна до вече публичната война между актьорите от "Откраднат живот". Преди време Юлиан и Ирина се разделят, но в последните години, макар и да не говорят за отношенията си, все по-често се появяват заедно като семейство.

Ирина присъства на първия ред на последното литературно четене "Поетите". Тя коментира събитието с думите: "Много висока топка", като похвали всички участници и изслуша новото стихотворение в рецитала на Вергов. То е по стихове на Маргарита Петкова и е подбрано като своеобразен отговор на актьора за случилото се.

Преди да започне с рецитацията, самият Юлиан сподели с публиката, че ще изпълни стихотворение, което е "особено подходящо в тази ситуация", правейки препратка към обвиненията към него.

Актьорът с чувство рецитира:

Не хвърлям камъни, а ги събирам.

Все някога за нещо ще потрябват.

Знам колко съм удобна за мишена -

глава не скланям - виря я високо.

След като свърши стихът, Ирина стана на крака и аплодира бурно Вергов. Според близки до актьора именно Ялъмова е насърчила мъжа си да запази мълчание по случая до момента, в който не се появи официално името му. Тя е знаела за случката от самото начало, преди да стане обществено достояние.

Още в началото на годината малко след избухването на скандала Вергов отиде в Италия заедно с Ялъмова и дъщеря им Алена. Те посрещнаха новата година близо до Неапол. Семейството приемало ситуацията изключително трудно най-вече заради дъщеря им Алена. Вергов има много силна връзка с нея и силно се притеснява от образа си на насилник, който му очерта Димитрова.

Актьорът дълго време избягваше да говори официално за случая с колежката си от "Откраднат живот".

"Трима колеги ме завариха на земята, след като ме повали в гардеробната. След като паднах, получих силен шут в лицето", разказа първоначално Димитрова. Без да назовава името на насилника, тя направи много намеци, с които недвусмислено показа, че мъжът, за когото говори, е Вергов. В крайна сметка след като прокуратурата отказа да образува дело за побой върху Диана, тя публикува всички документи по случая, в които фигурира името на Вергов. Тогава той направи официално изявление.

"Умишлено никъде не бе споменато моето име, тоест нямаше конкретно обвинение към мен. Аз смятам, че когато човек е невинен, е изключително унизително да започне да се оправдава. Единственото, което се прави в такива случаи, е да се въоръжиш с търпение и да изчакаш (или да направиш всичко възможно) истината да излезе наяве, което винаги се случва по един или друг начин", написа актьорът.

Той заяви, че се е запознал с Димитрова по време на снимките на сериала "Откраднат живот" и са имали само професионални отношения. Вергов намесва и името на дъщеря си, като твърди, че Диана е имала комуникация с нея. "Единственият конфликт, който съм имал с Диана, е бил чисто словесен. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше забелязани от мен (в телефона на дъщеря ми) текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете", твърди Вергов.


Още по темата: общо новини по темата: 84
06.02.2024 »
15.12.2023 »
10.12.2023 »
19.09.2023 »
21.06.2023 »
31.05.2023 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията