
ЗАРЕЖДАНЕ...
Ако зелето стане горчиво, какво да правим с него? | ||||||
| ||||||
В случая не е необходимо да го изхвърляте, защото има начин да неутрализирате горчивината с правилните съставки. Как да неутрализираме горчивината на киселото зеле? Горчивината на киселото зеле се премахва с нерафинирано масло. Добавете 2-3 супени лъжици олио, леко поръсете със захар и накрая добавете пресен копър. Зелето трябва да престои известно време и след това можете да го овкусите. Няма да остане и следа от горчивина. Горчивината се появява, когато зелето не е пробито с дървена пръчка по време на мариноването. Въглеродният диоксид променя вкуса му към по-лошо, пише "Факти". |
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове? | ||
Да (592) | 53% | ![]() |
Не (411) | 37% | ![]() |
Не мога да преценя (113) | 10% | ![]() |
За контакти:
тел.: 0700 45 024
novini@sofia24.bg