ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Андреа оповести още от чатовете си с Кубрат
Автор: Екип Sofia24.bg 07:15 / 09.05.2023Коментари (4)233
©
Говорим за Кубрат Пулев и Андреа.

Новото 20 дойде пак от блондинката, която преди дни изненадващо показа в инстаграм чат с контакт, записан като "К". Така стана ясно, че тя е била атакувана с обаждания посред нощ и драматични реплики, като между бивша двойка, чиято любов все още не е в миналото.

"Every day of my life" ("Всеки ден от живота ми"), написала е бившата пайнерка към кадъра на чата. Затова и феновете й нямат съмнение, че става дума тъкмо за разговор с Кобрата, както и че е актуален. "Нелепо е да го търся", написала е Андреа, а К е отвърнал: "Не ги мисли изобщо! Никакво развитие, ей, отново супер негативна".

Акцентът обаче е на друго място, а именно върху два пропуснати разговора, един след друг, към 1 през нощта, а секунди по-късно – съобщението: "Отвори". Не отговори или вдигни, както се настоява обичайно, когато става дума за телефонен разговор, а "отвори". Тъкмо това наведе мнозина на мисълта, че "отвори" може да се е отнасяло до вратата на дома на Андреа.

Не е ясно какво се е случило след това, но по-вероятно е да е нищо, тъй като в чата блондинката повече не отговаря. Следват нови съобщения от "К", включващи клипче от заведение или фоайе на хотел. Във видеото, което блондинката бе публикувала, боксьорът не се вижда ясно, но се предполага, че е той.

Кубрат се шегува, накланяйки назад диванче, на което Андреа е поседнала. После я пръска с някакъв спрей, а блондинката го моли: "Само не косата, че струва пари". Андреа не коментира и това съобщение. Мълчанието й явно действа като провокация на "К", защото пише: "Изхвърли всичко от мен! Някой ден ще ти липсват моите вещи…". След известно време, в което пак няма реакция от Андреа, "К" допълва: "Лелелеле и ме блокира, ей!".

Кадърът на чата, както и видеото със закачките на бившите годеници не се задържаха дълго в профила на Андреа в инстаграм. По традиция блондинката прави шокиращи разкрития, след което трие постовете си. Така направи, когато преди време обяви, че Кубрат има тайно дете. Към момента той вече има две – дъщеря и син.

Боксьорът потвърди през декември, че е станал татко на момиче. Името й е Христина и се е родила в началото на миналата година. Този февруари Кубрат стана баща и на син, който кръсти Спартак. Майката на децата му се казва Розали Петрова и се занимава с недвижими имоти. Разкри я Андреа, която неотдавна влезе в открита битка с нея. Фолкпевицата публикува запис на телефонен разговор със съпругата на бивш любовник на Розали, който си отишъл след катастрофа с мотор. В записа се коментира как Розали се облагодетелствала от връзката си с вече покойния бизнесмен. Часове след публикуването на записа Андреа го изтри, но с това коментарите не секнаха.

Не изглежда случаен и моментът, в който Андреа показа чата с "К". Направи го, докато все още се обсъжда скорошното й участие на градус. Малко след него, блондинката обясни, че си пийнала заради стрес, който преживяла непосредствено преди изявата си. "Мутра" – приятел на собственика на заведението, в което била изявата й, обидил Кубрат, при което певицата го ударила с юмрук в корема. Онзи явно не си поплюва, защото я залепил с шамар за стената. Докато все още се бистрят тезите за скандалното участие на певицата, се появиха слухове, че боксьорът чака близнаци, пише 7dnisport.bg.


Още по темата: общо новини по темата: 7000
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1167 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.05.2023 г.
0
 
 
Спри да се излагаш грозна противна си .....Ужас грам сиво вещество.....
Aнонимен
на 09.05.2023 г.
0
 
 
Толкова години беше с теб ,явно не си ти човекът за него.Остави те и за 2 години има вече 2 деца.Ами в крайна сметка това може да направи един мъж щастлив ,другото е боза.Кобрата вече има семейство ,тя продължава да се рови ,където вече няма работа.
Aнонимен
на 09.05.2023 г.
Aнонимен
на 09.05.2023 г.
0
 
 
Андрейке,долна курветино имаш мозък колкото да вървиш по пътя,престани с ку**енските номера,че даваш много лош пример на подрастващите,тъпа овца,и оная коза Николета и тя е същата отврат.
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Бюджет на София
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Подлезите в София
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията