ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Дневен хороскоп за 15 декември: За Рибите е напрегнато, Телците само работят
Автор: Екип Sofia24.bg 10:12 / 15.12.2022Коментари (0)232
©
Дневен хороскоп за 15.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Позволете си един ден усамотение след почивните дни, особено ако сте успели да си вземете отпуск се отдайте на хобито си и на приятни мигове с най-близките си хора. Налага ли се да работите, завършете задачите си до обед,  с увереност че ще се справите. Очаквайте новина за приходи. Оптимистичното ви настроение ще ви помогне бързо да преодолеете трудностите. Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в причина за дистанцирането им. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте изнервили през деня с поведението си интимната си половинка. 

ТЕЛЕЦ 

Денят е изпълнен с работа, която е свързана предимно със семейството и с покупки на трайни хранителни продукти. Успешното приключване на служебни задачи ви носи признание.  На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено повишение. Бизнесмените  днес да не уговарят инвестиции. Ако се налага да оставате до късно вечерта на работното си място предупредете вашите близки, за да не се обидят, че не се прибирате за вечеря. Желанието да изживеете сексуални наслади с друг партньор е повод за неразрешими проблеми с брачния партньор. 

БЛИЗНАЦИ

Не се вживявайте в опитите да ви въвлекат с поредните семейните разправии, породени от роднински свади и имотни делби, с които ви занимават в този ден. Бъдете внимателни при среща с делови партньори. Предложение да се включите в нов бизнес изисква да сте предпазливи, за да не се окажете  губещи. В личните ви отношения цари хаос, заради недоразумения породени от ваши думи. Разрешете проблемите спокойно.  Във ваша власт е да съхраните доброто настроение в дома си. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на сексуални удоволствия. 

РАК

Не се изкушавайте да се намесвате в разговори, свързани с интриги, сриващи нечий авторитет, дори и да ви впечатлява нечия наглост и непочтеност. По-добре е да сте дистанцирани. Намесите ли се ще си спечелите неприятели. Деловите срещи няма да ви донесат успех. Разсеяни сте и е по-добре да не прекалявате с натоварването на работното място. Постарайте се да се заредите с добро настроение, за да си гарантирате успех. Създайте си положителни емоции у дома. Не се проявявайте като добротворци и не допускайте нахалници в дома си. Ако половинката ви реши да ви допусне до себе си, не превръщайте сексуалните мигове в безкрайни разговори. 

ЛЪВ

Откажете се от планираното пътуване, защото ще си развалите настроението. Причината са капризите на вашите близки. На работното място не спорете заядливо с вашите колеги. Използвайте възможността за запознанства и пътуване извън страната, които неочаквано ще ви разкрият нови възможности за професионална изява. В личният ви живот е възможен неочакван обрат заради ината ви. Вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на имен ден на приятели или роднини. Не мърморете в леглото, за да не съсипете сексуалните удоволствия. 

ДЕВА

За съжаление няма да ви подминат трудностите, колкото и да се надявате, особено ако харчите неразумно парите си. На работното си място се заредете с търпение. Вместо да се инатите и да бъдете нервни и избухливи, проявете нужната активност и задълбоченост, за да отхвърлите задачите си и вечерта да се отдадете на почивка. Нищо чудно да имате интересна и запомняща се среща. Вечерта бъдете със семейството си и си почивайте. Близките ви са организирали вечеря заедно с ваши добри приятели, за да ви зарадват. Повеселете се, изпратете гостите си и след това се отдайте на сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Пред вас е един спокоен и отреден за активна и ползотворна работа ден. Не се изкушавайте за пътувате. Предприемете промени само ако целите ви за постижими. Ако заемате ръководна позиция не мислете, че днес имате право да изисквате от служителите си на работят повече от допустимото. Вечерта се отдайте на семейството си и на любимия човек. Ако е необходимо се заемете и с неотложни ремонти.  Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят. Пазете се да не ги обидите  с необмислените си думи и да не се лишите от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Най-добре е, стига да имате възможност, да работите у дома, защото сте податливи на здравословни проблеми и настинки. Тези от вас, които са длъжни да отидат на работното си място, да са предпазливи. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. И днес се опитат да ви злепоставят. Не пътувайте. Изнервени сте от опити да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимните ви половинки ви упрекнат в некоректност. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт. 

СТРЕЛЕЦ

През целия ден сте подложени на изпитания. Близките ви постоянно ви засипват с невъзможни искания, които ви изнервят и депресират. Заредете се с добро настроение. Стабилизирайте постигнатото до момента и забравете за начинанията в този ден, дори и да ви изкушават. След работа се усамотете. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете примирие или закъснявате след работа. 

КОЗИРОГ

Забравете намерението си да пътувате с вашите близки, защото сте уморени. Напрежението ви вреди. На вашето работно място бъдете умерено активни. Бъдете предпазливи при делови разговори и срещи, ако се налага да ги провеждате в този ден, защото сте разсеяни и може да се провалите или да не чуете важно изказване. Ако сте били на работа и днес, вечерта посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни на вас и на семейството ви. Любимите ви очакват да ги зарадвате с новина за организирането на Коледните празници.

ВОДОЛЕЙ

От една страна сте заети със служебни задачи, а от друга искате да си дадете още почивка, но това е възможно едва след края на работния ден. Трудно е след отмората предишните дни да се съсредоточите в задълженията си. Избегнете допълнителното напрежение. На работното си място за ваша изненада ще жънете успех. Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, изпратете ги по-рано. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия. 

РИБИ

Денят е напрегнат, натоварен с много работа, но ви носи положителни емоции, ако избегнете срещите с приятели и роднини, които са предимно ваши дразнители. Ако се налага да се заемете с нови задачи, не мърморете, а си наложете спокойствие и бъдете отговорни. Обсъдете с вашите колеги новите си делови идеи, без да поставяте тяхното начало. Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни в края на годината. Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание.


Още по темата: общо новини по темата: 148
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Парламентарни избори 2024
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията