ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Една зодия се справя блестящо днес
Автор: Екип Sofia24.bg 08:44 / 23.12.2022Коментари (0)195
©
Дневен хороскоп за 23.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Имате възможност да обсъдите идеите си с вашите колеги. Ако не допускате грешки, успехът е с вас дори и ако сте все още неопитни в частния бизнес. Проведете внимателно и задълбочено срещи с непознати хора, които може да се окажат ваши успешни бъдещи делови партньори. Вечерта си създайте приятни емоции, поканете си гости или отидете при приятели. Сексуалните удоволствия са естествения завършек на вечерта. 

ТЕЛЕЦ

Справяте се блестящо със задълженията си на работното място. Ваши колеги правят опити да ви поканят на обед, за да не успеете да завършите в срок задачите си. Бъдете последователни в действията си и не давайте повод да ви мислят за лековерни и наивни. Така ще избегнете измамите. Няма как да избегнете проблемите в семейството си. Бъдете сговорчиви, ако ви молят да свършите някаква работа у дома. Вечерта не пропускайте сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Проблемите на работното ви място са незначителни. Отстранете ги и се отдайте на активна работа, за да не пропилеете възможността за успех и приходи. Не разчитайте на късмета си, а се заемете сами с осъществяване на плановете си за деня. Те не са нереални фантазии, както си мислят вашите колеги. Прекалените емоции в семейството са принудили интимната ви половинка да мисли за изневяра. Все още имате възможност да си я върнете. Сексът е желан и от двама ви. Емоцията е водеща, затова сте малко изнервени. 

РАК 

Не се доверявайте на подвеждаща информация. Вашите импулсивни решения и емоционални реакции може да ви навредят. Посъветвайте се с ваши опитни колеги. С начинанията в този ден ще спечелите добри пари, ако не се колебаете и рискувате с умерени инвестиции. Не сте изкушени от чаровни обожатели и отказвате поканите им за вечеря. Озлоблението им ще бъде повод за интриги за вашата непочтеност. Докажете на интимната си половинка, че истината е друга, за да избегнете раздяла или липса на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Начинанията ви носят успех, само ако сте получили нужната ви подкрепа. Ако сте решили да създадете свой бизнес преценете дали сте достатъчно стабилни финансово. На работното място бъдете въздържани и търпеливи. Работете спокойно и уверено. При възможност осъществете делово пътуване. Вечерта очаквайте романтична среща, която ще ви зарадва, защото ви помага да избегнете самотата в тези дни, ако не сте семейни и нямате любим човек до себе си. 

ДЕВА

Срещите свързани с професионалните ви задължения, не бива да отлагате, защото ще са успешни точно в днешния ден. Не се надявайте на помощта на вашите колеги. Разчитайте на себе си и успехът ще е с вас. Не се занимавайте с битовизми, а се заемете със задачите си на работното място. Отношенията с близките ви са нестабилни, заради прояви на ревност от тяхна страна. Добре знаете защо се случва това. Не е изключено да се разминете със сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Запознанствата не са подходящи за вас, особено деловите. Ако ги избегнете ще си спестите бъдещи усложнения. Служебните ви задължения изискват да сте отговорни. Проверете стабилността на вашата банкова сметка. На работното място се справяте добре с всичките си задължения. Следобед ще ви занимават проблеми на ваши близки. Привидно са сериозни, но изобщо не бива да ви притесняват. С намесата си в роднински спор ще заслужите по-голямата привързаност на своята половинка. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

За да не пропилеете успешния ден не се вживявайте в съветите и критиката на злонамерени хора, които дори не са запознати с вашите идеи и знания. Пътуването, което планирате, е успешно, ако е обвързано с деловата ви дейност. Очаквайте финансови постъпления, които е добре да инвестирате още днес. Не се колебайте да предложите пътуване на любимите си хора в следващите два дни. Вечерта посетете ваше любимо заведение, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Пътуванията ви носят успех, ако сте в добра форма и не сте разколебани в исканията си. Със служебните си задължения ще се справите въпреки трудностите. Възможни са сблъсъци с ваши колеги, ако сте засегнали техните интереси. Изяснете се и не се отказвайте от целите си. Семейните да не се лишават от вниманието на близките си и да споделят проблемите си с тях. Сексът може да ви разтовари от напрежението през деня и да заличи разочарованията, които сте изживели. 

КОЗИРОГ 

Активността на работното ви място ядосва вашите колеги, но вие имате вашите задължения в този ден, които не са маловажни. Откажете се от начинанията и ако се налага да работите до късно вечерта, се отдайте на рутинните си служебни задължения, вместо да допускате грешки заради разсеяност. В интимните отношения ще имате успех, ако не изневерявате и си спестите хвалбите колко сте ухажвани и желани. Вашето поведение се проектира и върху сексуалните желания на интимната ви половинка. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ви носи мечтания успех, само ако се доверите на интуицията си и проверявате поднесената ви информация. Ще стабилизирате финансовото си състояние. Планирайте времето си на работното място така, че да отхвърлите набелязаните служебни задачи. Деловите срещи са успешни. Стига на да не сте на работа през деня пътуванията с близките ви са начин да се освободите от напрежението. Вечерта се отдайте изцяло на чувствата си и на сексуални наслади. 

РИБИ

На работното място бъдете упорити, за да не пропуснете възможността за финансови успехи, които ви се струват нереални, но ще ви зарадват. Не пилейте енергията си напразно в занимания с проблемите на ваши роднини, които се чудят как да ви убедят да им дадете пари. Не проявявайте щедрост, която не е заслужена. Вечерта не е изключена разправия у дома заради нежеланието ви да пазарувате следобед. Приключете отношенията си с роднини, които правят опити да навредят на личните ви отношения.


Още по темата: общо новини по темата: 149
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Санирането на сградите
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Енергийна криза
Столичен общински съвет 2024-2028г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията