ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ето кои са най-големите егоисти в любовта сред зодиите
Автор: Екип Sofia24.bg 14:17 / 14.02.2023Коментари (0)182
©
В любовта няма място за егоизъм, защото успешната връзка се основава на взаимност, уважение и компромиси. За някои хора обаче може да се окаже, че склонността да поставят себе си на първо място е просто заложена по рождение. Това обаче по никакъв начин не ги оправдава. Всички знаем много добре, че любовта изисква жертви, които в повечето случаи идват под формата на компромиси.

Астролозите смятат, че има 4 зодиакални знака, които по-често проявяват егоизъм в любовта. Това не значи, че не са достойни за обичане. Дори напротив – все пак една връзка е успешна тогава, когато обичаме и достойнствата, и недостатъците на другия човек.

Ето кои 4 зодии обичат силно, но понякога могат да ви наранят със склонността си към нарцисизъм и култа към собствената си личност:

Скорпион – властният нарцис

Скорпионът винаги е силната страна във взаимоотношенията, особено романтичните. Представителите на тази зодия категорично заемат доминираща позиция в любовта, налагайки собствените си правила. Скорпионите не могат да бъдат във връзка, върху която нямат пълен контрол. Въпреки че са един от най-егоистичните зодиакални знаци, нарцисизмът на Скорпионите може да бъде толериран, стига половинките им наистина да ги обичат. Всичко това не ги прави нежелани партньори, а напротив. Властният Скорпион влага цялата си любов и енергия, за да задържи любимия си човек, дори с риск да започне да го задушава.

Близнаци – чаровните непукисти

Представителите на зодия Близнаци пленяват всички с остроумието и чара си. Те често притежават доста високо самочувствие, винаги имат мнение за всичко и лесно привличат вниманието на противоположния пол. Близнаците обичат да бъдат обожавани и да будят възхищение у околните. Те са склонни да не обръщат внимание на това какво другите мислят за тях, което ги нарежда сред егоистите в зодиака. Въпреки това е важно да се отбележи, че Близнаците обичат много силно и предано своите избраници, така че ако половинката ви е представител на тази зодия, трябва да се чувствате наистина специални.

Стрелец – самовглъбеният единак

Човек със свободен и либерален характер, Стрелецът приема даването и получаването в любовта като обмен, при който бенефициентът е самият той. Освен това той се стреми да бъде независим, като предпочита и никой да не зависи от него. Стрелецът обича да пресмята всичко, а на моменти е силно самовглъбен. Понякога изглежда сякаш го вълнуват единствено собствените му интереси. А когато става въпрос за връзка, всичко това може да накара отсрещната страна да почувства, че любовта му не е искрена и да доведе до разочарование.

Водолей – егоистът с остър език

Водолеят е изключително силен човек, който иска да побеждава във всичко. Дори влюбен, той не желае да признае поражение и рядко преотстъпва властта на половинката си. За него приятелите и свободата може да се окажат по-важни от любовта. В съзнанието на Водолея раздаването може да е уморително занимание, така че понякога е склонен да показва небрежно и безразлично отношение към другия човек. Думите на Водолея понякога са като нож с две остриета, пронизващи сърцето на любимият му човек, всявайки усещане за страх и натиск.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Столичен общински съвет 2024-2028г.
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията