ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Фараонката Ружа остави Асдис Ран без гадже
Автор: Екип Sofia24.bg 08:50 / 04.11.2022Коментари (0)269
©
Ледената кралица Асдис Ран е останала без гадже заради Ружа Игнатова. Любимият на исландката, който се занимава с финанси и е близък с Ружа, внезапно изчезва, след като криптокралицата също се изпарява. Сега, за да намери бившия си любим, Асдис се включи в издирването на Ружа. Исландката, живееща основно у нас, прави това чрез профилите си в социалните мрежи, като моли десетките си хиляди последователи, ако видят Ружа, веднага да се свържат с местните власти.

Русокосото изкушение има защо да се интересува от съдбата на измамната българка нe защото е била завлечена с пари, а поради любовна мъка. Ран вече пета година чака безследно изчезнало гадже, което е свързано с Ружа. Името на възлюбения си исландката пази в тайна. Това се налага, тъй като най-вероятно любимият на Асдид е свързан с дейността на Ружа Игнатова и е много възможно да е замесен с престъпната схема. Ако това е така, то при положение че гаджето бъде открито, ще попадне в затвора. Но ако Игнатова бъде заловена по време на следствието, със сигурност ще излязат сведения за съратниците й, сред които е и тръпката на Асдис, предполага самата тя.

Приятелят на Асдис изчезна безследно в България през 2017 г., след като бе замесен в дело за финансовата измама, която привлече световното внимание. Асдис се надява, че приятелят й е жив, но това изглежда все по-малко вероятно, с тъга казва самата тя, макар да се надява да греши. Според източници от модния бизнес става въпрос за съдружник на издирваната Ружа Игнатова, която също от години е в неизвестност.

Русокосата сексбомба не си губи времето в оплакване на изчезналата като дим любов, а се труди здраво. Асдис представи своя марка облекло, което е поредният й проект. Специално за мъжкото издание в родината тя засне фотосесия у нас в престижен столичен хотел. Асдис твърди, че след дълги години на живот в чужбина най-накрая се завръща у дома в Исландия с новия си проект и се надява този път да има по-добра сполука.

Асдис се появи в България през 2008 г. като съпруга на футболиста Гардар Гунлаусон, който се присъедини към ЦСКА. Нападателят се провали, като за два сезона записа едва пет мача без гол, но за сметка на това съпругата му предизвика фурор. Докато Гардар тренираше, Асдис влезе в модните среди първо като модел, с каквото се занимава още от ученическите си години. Климатът у нас ли, темпераментът на мъжете тук ли, или нещо друго, но двамата се разведоха. Гардар отиде в австрийския ЛАСК (Линц), а красавицата остана да живее в София.

В момента Асдис е в интимни отношения с мениджъра Фарнар, който работи в местния футболен клуб "Валур". Фарнар е здравеняк и бодибилдър, освен че се грижи за играчите. Самата Асдис също се изявява като личен фитнес инструктор, пише "България Днес".


Още по темата: общо новини по темата: 39
17.03.2024 »
08.03.2024 »
16.01.2024 »
01.10.2023 »
24.09.2023 »
26.07.2023 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Мигрантски натиск към България
Катастрофи в София
Стрелба в Москва
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията