ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Грахич скочи срещу бившия си шеф
Автор: Екип Sofia24.bg 09:37 / 20.04.2024Коментари (2)791
©
Бившата вокалистка на "Ку-ку бенд" Цветелина Грахич скочи на бившия си работодател - Слави Трифонов по повод конфликта Израел - Иран. Грахич отговори под пост на Дългия, който защити позицията на евреите, като му написа дълъг отговор:

"Ти пък кФо разбираш от война....Ти пък кога си бил част от война... С кое право демокрациьо коментираш по подобен начин? Кой ти търси мнението изобщо (то изобщо дали е твое, или на сценаристите? Нали знам как процедираш? Та тоя роман е написан от твой потърчко, но няма значение де). Лесно е да си седиш на шибаното миризливо диванче и да си дрънкаш глупости. Бах тоя национализъм.

Пейте си там песничките и много не коментирай за неща, за които нямаш и понятие. Не си всезнайко и няма и да бъдеш, българино(расист)! Ай сиктир, той ще казва Исляма къв бил! Щом подкрепяш тоя ужас в Газа, да ти се връща бате. Понякога се чудя как може да съм била част от нечовеци. С изключения на някой. Благодаря ти Боже, че се отървах от тая помия", сподели под поста на Слави Трифонов певицата. Отделно Грахич пусна и снимки на починали ирански деца.

Интересното е, че огромна част от коментиращите публикацията на Трифонов не се съгласяват с него, а десетки са категорични, че са разочаровани от написаното от него.

Ето и самия пост на лидера на "Има такъв народ" отпреди 5 дни:

Нападението на Иран над Израел снощи е абсолютното доказателство, че ислямският фундаментализъм и неговият режим в Иран нямат никакво място в съвременния свят, в който живеем. 

Демокрация, свобода на словото, свобода и равноправие на жените и въобще състоянието свобода - всички тези неща са чужди на режима в Иран. Аятоласите отдавна управляват тази, иначе толкова прекрасна и богата, държава и това, което се случи снощи, беше съвсем логично. Ако някой си мисли, че може да се преговаря с радикалния ислям, е или наивник, или невежа.

Европейската история ясно е доказала това. Как средновековната българска държава е могла да преговаря с радикалния ислям на Османската империя? Как Испания е могла да преговаря с радикалния ислям на Арабския халифат? Как българите в Батак са могли да преговарят с радикалния ислям на башибозука? Как се преговаря с държава, която твърди, че трябва да бъдеш заличен от лицето на земята? Защото точно това е доктрината на радикалната ислямска държава Иран - държавата Израел трябва да бъде заличена.

Израел е част от европейската цивилизация и европейската култура. Държавата на аятоласите не е. От името на “Има такъв народ" и лично от свое име изказвам пълната си подкрепа и съчувствие към нашите приятели в Израел. Няма нужда да им пожелавам сила, защото историята е показала, че те я имат в огромно количество!


Още по темата: общо новини по темата: 5165
03.05.2024 »
03.05.2024 »
03.05.2024 »
03.05.2024 »
02.05.2024 »
02.05.2024 »
предишна страница [ 1/861 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не защитавам Слави Трифонов,даже не му и симпатизирам,но за повечето неща е прав.А от тоста на съответната дама си личи,че е неграмотна.Не бива да се дава поле на изява на подобни индивиди.
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Градският транспорт в София
Великден 2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията