ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскоп за 14 декември: Финансови загуби за Везните, успехи за Скорпиона
Автор: Екип Sofia24.bg 09:35 / 14.12.2022Коментари (0)178
©
Дневен хороскоп за 14.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Възможен е конфликт с роднини - причина за притеснения в личният ви живот, които ви разсейват и ви пречат да сте продуктивни на вашето работно място. Обмислете промените, които искате да наложите. Анализирайте действията си и не допускайте такива, които рушат авторитета ви. Песимизма ви може да стане причина за проблеми. Деловите срещи и разговори са успешни. Личните ви отношения са нестабилни. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи в последните дни. 

ТЕЛЕЦ

Трудностите преодолявате с лекота, ако анализирате събитията и сте избрали правилно поведение спрямо опонентите си, но не и ако сте заядливи и готови да се борите с невидими неприятели, но съществуващи във вашата фантазия. Бъдете разумни и отговорни. Не провеждайте делови срещи и разговори, за които знаете, че ще ви донесат разочарования. Не разчитайте на късмета си. Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за развлечения. Сексуалните удоволствия ви доставят наслада, но заради разправията може и да ви се разминат.

БЛИЗНАЦИ

Очаквайте предложение за нова работа, но старото работно място. Съветвам ви  да не давате прибързано съгласието си и да не предприемате промяната до края на този месец. През целия ден ви очакват блестящи изяви, но се пазете от разочарования в личен план, заради завистта на ваши роднини, която ви преследва за пореден път. Овладейте емоцията, не ги нападайте, защото нищо няма да спечелите. Вечерта не изливайте гнева си върху интимната си половинка. Поведението ви ще ядоса любимите ви, ще се изпокарате и ще се лишите от сексуални удоволствия. 

РАК

Убеждават ви да се включите в рисковани начинания. Откажете ги без колебание, а когато се освободите от досадниците и се приберете у дома се отдайте на почивка. Обстановката на работното ви място не е особено благоприятна заради вашите прибързани действия, но следобед  ще грейне слънце следобед и ще ви върне спокойствието. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си. Не се поддавайте на увещанията на вашите близки преди празниците да направите ремонт в дома си, защото след това ще се наложи да коригирате грешките на оставилите си ръцете майстори. 

ЛЪВ

Намерете начин да изясните недоразуменията, възникнали в семейството ви предишния ден, защото ви потискат. Успехът и добрите приходи днес са за търговците. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Ако критикувате и иронизирате колегите си ще си спечелите врагове, а помощта им ви е необходима. Вечерта ще изживеете романтична среща. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път. Вече не вярват на клетвите ви, че повече няма да изневерявате. Сексуалните удоволствия ви доставят наслада, но заради разправията може и да ви се разминат.

ДЕВА

Не се съмнявайте в искреността на вашите близки и приятели. На работното си място поднесете новите си идеи и ги обсъдете с вашите колеги, без да налагате насила мнението си. Ефектът може да е обратен. По-добре не провеждайте делови срещи и разговори и ги уговорете за следващата седмица. Не взимайте прибързани решения. Радвате се на споделени чувства. Ако сте изнервени и избухливи си вредите сами. Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. 

ВЕЗНИ

Вашата щедрост в този ден води до неочаквани, но болезнени финансови загуби. Не прекалявайте с покупките и не харчете за ненужни вещи и бързо развалящи се продукти. Не е нужно да се презапасявате, само защото някой около вас го прави. Бъдете внимателни, ако се налага да сте на работното си място. От сутринта сте разсеяни и трудно се справяте със задачите си. Личните ви отношения изискват да сте по-отговорни към интимната си половинка. Не създавайте повод за отдалечаването ви и за липсата на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Денят изисква от вас преди всичко да се грижите за себе си, за постиженията и за успехите си, а след това, ако имате възможност и за околните. Не спорете с колегите си, ако не сте сигурни във верността на информацията, която ви поднасят. Независимо от нежеланието ви за активна работа, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Жените  да очакват нови запознанства и незабравими романтични приключения. Семейните да не изневеряват. 

СТРЕЛЕЦ

Бъдете търпеливи и отговорни към семейните си задължения и не бягайте от текущи ремонти, които е добре да организирате днес, защото ако ги забавите, те ще са причина за огромни разходи. Не губете решителността си, ако сте на работното си място и използвайте възможността да блеснете с уменията си. Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с интимната си половинка и да се лишите от сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

В личния живот не бързайте да слагате край на отношенията си и да поставяте ново начало. На работното място завършете започнатите задачи. Ще възникнат проблеми, които се налага да разрешите, но без подкрепата на вашите колеги, които завистливо отказват да застанат до вас и да ви подадат ръка. От вас зависят бъдещите ви успехи. Отношенията в семейството са хармонични. Не налагайте мнението си. След работа се приберете у дома или се срещнете с интимните си партньори. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана в този ден, особено при делови пътувания. Разсеяни сте. Не са изключени автопроизшествия. На работното си място не проявявайте егоизъм. Разпределете си добре времето, за да успеете и да се справите със задачите си  до края на работния ден и след това да си почивате. От вас зависи да избегнете скандали с любимите си хора и приключване на отношенията, само защото сте се прибрали ядосани и не уважавате чувствата им и правото им да разговарят с вас и да споделят проблемите си. 

РИБИ

Ще се радвате на спокойствие и на новина за приходи. Завистта на вашите неприятели ви изнервя. Не се впечатлявайте, ако искате да си спестите разправиите. Не пътувайте дори и ако имате уговорени служебни срещи и се налага да сте зад волана! Ако сте задължени да заминете някъде, ползвайте обществения транспорт. Не рискувайте. Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимната си половинка.


Още по темата: общо новини по темата: 144
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията