ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Хороскоп за 6 февруари: Везните са склонни да противоречат на всички
Автор: Екип Sofia24.bg 08:57 / 06.02.2023Коментари (0)420
©
Дневен хороскоп за 06.02.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Трудностите няма да ви попречат да се радвате на творчески подем. Денят ви е наситен с интересни събития в личния живот. Не е изключено към вас да се обърнат стари делови партньори. Не сте приключили напълно отношенията си с тях и имате възможност да ги подновите, но ако решите да го сторите бъдете предпазливи. Постарайте се да прекарате повече време с любимите си хора. Ще се заредите със сили, след като чувствата ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

ТЕЛЕЦ 

Промените, които очаквате в този ден няма да настъпят бързо. За да ги реализирате ще изгубите ценно време, в която можете да работите. Пътувайте, но бъдете предпазливи зад волана. Последиците от инатливите ви и необмислени действия ще са неочаквани. Не допускайте промени, ако не са ви по вкуса или ако някой насила ви ги налага. Действията ви са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните отношенията с интимния си партньор. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви създадат незабравими изживявания.

БЛИЗНАЦИ 

Очаквайте проблеми, за които не сте виновни, но явно сте подвластни на злословия от колеги и зависници. Ще сте подложени на критика от страна на ръководството, ако сте на работното си място, заради интриги от страна на ваши неприятели. Начинанията са забранени. Завършете вече започнатата работа, за да си спестите неприятностите, предизвикани от забавянето. Ново запознанство ще преобърне изцяло личния ви живот. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи напълно от проблемите през деня.

РАК 

Днес сте изцяло във властта на успеха, която не бива да пропилявате. Осъществявате с лекота всичките си цели въпреки пречките. Заемете се с разрешаването на делови проблеми или поне намерете начин за бързото им приключване. Пътуване няма да бъде успешно. Не си поставяйте дългосрочни задачи, ако зависите от други хора, за да избегнете провал.  В семейството ви назрява конфликт, свързан с децата ви. Избегнете го навреме. Не се отказвайте от интимните мигове, но не рискувайте да правите секс със случайни партньори.

ЛЪВ 

Предпазвайте се от финансови загуби. Нарасналите разходи в семейството ви се дължат на невъзможността да се въздържате от ненужни покупки. Бъдете предпазливи и преценявайте всички промени в професионалния и личния си живот. Приемайте допълнителна работа, само ако ви бъде заплатена добре. Денят ви позволява възстановяване на хармонията в семейството. Не пропускайте да бъдете с любимите си хора, които ви очакват. Откажете се от намерението да създадете романтична обстановка и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ДЕВА 

Имате възможност от днес за започнете нови задачи и да подобрите финансовото си състояние. Обмислете промените, чрез които ще намерите верния изход от всяка трудна ситуация. Творческият подход на работното място и чарът ви ще ви осигурят подкрепата на вашите колеги. Анализирайте изминалите дни и отстранете грешките си. Очаква ви лично щастие, което не трябва да пропускате, заради капризи и нежелание да се съобразите с интимната си половинка. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.

ВЕЗНИ

Склонни сте да противоречите на всички, заради нежеланието ви да приемете мнението на вашите колеги. До обед с лекота реализирате своите планове. Успешни са деловите срещи и разговори. Полезно е общуването с ръководството, но само, ако имате ясни идеи и сте намерили начин за тяхната реализация. Не разчитайте, че новите ви романтични запознанства ще се превърнат в трайни. Не изневерявайте, ако вече сте създали семейство. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални наслади със случайни партньори, ще изживеете разочарования. 

СКОРПИОН 

Емоцията не бива да ви пречи да видите шансовете си за успех. Запазете спокойствие и не проявявайте агресия. Преценете дали не е време да промените поведението си. Не мислете как да мъстите, ако ваши колеги се опитват да изземат вашите функции и да седнат на вашия стол, уверявайки ръководството, че са по-кадърни. В личните отношения ще имате проблеми, скъпи жени, заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас. Не забравяйте, че в този изпълнен с напрежение ден няма по-добра отмора от желания секс.

СТРЕЛЕЦ

Ще съумеете още сутринта да разрешите наболял служебен проблем, въпреки че вие не сте причината за появата и развитието му. Поставете началото на новите си задачи. Помислете си какво трябва да промените в живота си. Време е да оцените трезво и собствените грешки, предизвикани от прибързаност или невъзможност да проявите разбиране. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго освен разочарования. Сексуалните ви отношения за пореден път са в криза, но причината е във вашите капризи и вечно недоволство.

КОЗИРОГ 

Бъдете отговорни към служебните си задължения и ще осъзнаете какви висоти може да постигнете в този ден. Разрешете неотложни финансови въпроси, за да имате пари за покриване на данъците в началото на годината. Деловите срещи и разговори са успешни. Не бъдете прекалено настойчиви и не насилвайте събитията. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради различие в мненията. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания. 

ВОДОЛЕЙ

Не мислете за инвестиции. Във ваша полза е да внимавате на работното място. Склонни сте да противоречите на всичко казано от страна на ръководството, но си вредите и не печелите симпатията на вашите колеги. Новите запознанства не бива да ви подтикват към спор с преките ви началници и колегите. По-добре стойте встрани. Неприятели се опитват да навредят на личните ви отношения. Бъдете подготвени. Вечерта се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви партньор. 

РИБИ

На вашето работно място ви предстои един невероятен ден. Нови запознанства и подновяване на стари, ще ви позволят да откриете нови възможности за професионална изява, но не бъдете прибързани. Не бива да изоставяте сегашната си работа без да сте сигурни, че ще изпълнят обещанията си. Необмислените промени ще бъдат грешка. По възможност останете сред семейството си. Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора. Сексът ви зарежда със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.


Още по темата: общо новини по темата: 144
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Мигрантски натиск към България
Катастрофи в София
Стрелба в Москва
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията