ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Илон Мъск нападна Меган Фокс
Автор: Екип Sofia24.bg 16:53 / 19.06.2023Коментари (0)114
©
Ръководителят на Tesla и SpaceX Илон Мъск иронично коментира скандала с Меган Фокс: политикът Роби Старбък обвини актрисата, че кара синовете си да носят женски дрехи, а тя отвърна, че Старбък "се е заел с грешната вещица“.

Милиардерът очевидно е имал предвид тази ситуация, когато туитна, че "търси вицепрезидент по магьосничество и пропаганда“. Един потребител коментира публикацията на Мъск, заявявайки, че Меган Фокс е "лоша в пропагандата“. На това шефът на SpaceX отговори, че "никой не е съвършен“.

По-рано имаше конфликт между Меган Фокс и бившия кандидат за Конгреса на САЩ Роби Старбък. Политикът каза, че актрисата "принуждава" синовете си да се обличат в женски дрехи, когато те всъщност искат да се обличат като момчета. Това Старбък нарича "злоупотреба с деца с чиста съвест".

Меган Фокс му отговори и призова да не експлоатира половата идентичност на децата ѝ, за да привлече вниманието към политическата си кампания: "Много пъти се опитваха да ме изгорят на клада от такива несигурни, нарцистични, безполезни импотенти като теб, но аз все още съм тук. Зае се с грешната вещица", пише тя.

Това не е първият път, когато Меган е критикувана, че позволява на сина си Ноа да носи рокля. Преди време актрисата сподели пред журналисти, че заради това детето е тормозено в училище и като майка тя е много притеснена от тези факти. Според актрисата Ноа започва да се интересува от рокли на 2-годишна възраст. Фокс още тогава сподели, че е прочела много книги по темата и разбира, че човек може да изрази своето "аз" с помощта на дрехите и това може да няма нищо общо със сексуалната му ориентация. От папарашките снимки се вижда още, че и другите ѝ синове понякога се появяват в женски дрехи.

Припомняме, че детето на самия Илон Мъск от първата му съпруга, Ксавие Александър, миналата година обяви решението си да започне транссексуален преход поради "несъответствие на половата идентичност“. Той също промени името си на Вивиен Джена Уилсън, обяснявайки това с нежеланието си под каквато и да е форма да бъде свързван с биологичния си баща. Според Мъск американската образователна система е виновна за страданията на транссексуалната му дъщеря и по-специално "неомарксистите" в елитните училища и университети в страната, пише "Космополитън", цитирани от Novini.bg.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Природни стихии
Гергьовден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията