ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любовният триъгълник, който раздели света на две
Автор: Екип Sofia24.bg 14:27 / 14.03.2024Коментари (0)954
©
Днес ни е омаяла носталгията по една от най-хаотичните любовни истории, която се люлее между 2 хилядолетия. В главните роли са Брад Пит, Дженифър Анистън и Анджелина Джоли. Всички знаем как завършва тя, но детайлите и заплетеностите са това, което я прави интересна. Всичко започва в подемния период в кариерите на Дженифър Анистън и Брад Пит.

Те се срещат за първи път в Холивуд, тъй като мениджърите им са приятели. Именно мениджърите им уреждат първата им среща, с която започват отношенията на изгряващите звезди. Всичко става официално, когато двамата се появяват на наградите "Еми“ с тези иконични тоалети. След това Брад и Дженифър на практика властват над Холивуд и са любимците на цяла Америка.

Няколко месеца след това на концерт на Стинг става ясно, че Брад е предложил на Дженифър - двамата се качват на сцената и показват годежния пръстен на актрисата. По това време тя признава в няколко интервюта, че това е най-щастливият период в живота ѝ.

На 29 юли 2000 г. пред 200 от най-близките им приятели и роднини, на скала с изглед към Тихия океан в Малибу, двамата се венчават. Сватбата им е толкова пищна, че се спекулира, че им е струрала около 1 млн долара. Тя се превръща в сватбата на новото хилядолетие. Голяма, бляскава, но и доста традиционна.

През 2004 г. Дженифър вече поприключва със снимките на сериала "Приятели“, а на Пит му предстои да започне филма "Мистър и мисис Смит“. В интервю пред The Guardian, Анистън говори за края на сериала и за желанието си да създаде семейство с Пит: "Време е. Време е. Мога да работя и с дете, мога да работя и бременна.“

Отнема страшно много усилия и време на прoдуцентите на филма "Мистър и мисис Смит“ да успеят да съберат Анджелина Джоли и най-сексапилния мъж на планетата (по онова време) в главните роли. Снимките започват през януари и към април вече са плъзнали слухове, че двамата имат повече от "химия пред камерата“. Знаехте ли, че тази сцена от филма е импровизирана от Анджи?

Малко след последната си почивка в Мексико Брад и Джени обявяват, че са се разделили. Това гласи официалното им съобщение:

"Бихме искали да съобщим, че след седем години заедно решихме официално да се разделим. ... раздялата ни не е резултат от нито една от спекулациите, споменати в таблоидните медии. Това решение е резултат от много обмисляне. С радост оставаме отдадени и грижовни приятели и се отнасяме с голяма любов и възхищение един към друг...“

"Тайната ваканция“ Август 2005, Кения

4 месеца след раздялата Брад придружава Анджелина и сина ѝ Мадокс на ваканция в Кения. Към този момент и двамата все още твърдят, че не са заедно. Снимките, които са заснети на плажа, показват как Брад нежно маже тялото на Анджи със слънцезащитен крем, прегръща я и я целува страстно. Нормални, приятелски неща, нали? По-късно става ясно, че са знаели, че ги снимат и са получили част от печалбата от снимките.

Незабравимо е интервюто на Аднжелина във Vanity Fair, в което разказва за живота ѝ като единствен родител. Става въпрос и за любовния ѝ живот. За него тя казва, че предпочита да не влиза в сериозни отношения, но има двама партньори, с които се среща. Анджи определено кара веждите на мнозина да се повигнат, когато в интервюто казва:

"Винаги се влюбвам, когато снимам филм“

Когато ѝ задават въпроса "Какво мислиш за отношенията между Дженифър и Брад?“, тя отговаря "Не съм много запозната с отношенията им, но мисля, че отново ще се съберат“.

Корицата, която сепва всички

Все още няма никакви изказвания нито от Брад, нито от Анджелина относно връзката им. На премиерата на "Мисис и мистър Смит“ дори не се снимат един до друг. След финализирането на развода на Брад Пит излиза корицата на Vanity Fair със заглавие "Домашна идилия“. Интересното е, че Пит измисля цялата концепция на това издание.

Целият свят, разбира се, е шокиран от развоя на събитията и особено тяхната скорост на развитие. Не по-малко е объркана и Дженифър. В интервю с Vanity Fair през 2005 споделя:

"Брад не е злонамерен; никога не би се опитал умишлено да ми натрапи нещо... " след което присвива очи и продължава " ...но му липсва доза чувствителност към ситуацията“.

Към този момент светът е разделен на отбор "Анистън“ и отбор "Джоли“. През това време Бранджелина се занимават активно с благотворителност, но все още не са потвърдили, че са заедно. През юни 2006 People публикуват брой, от който всички разбират, че се е родило бебето им Шайло. По-късно осиновяват Пакс, а след това се раждат и близнаците им. Брад Пит прави изказване, че двамата ще сключат брак "когато всеки човек в тази страна, който иска да се ожени, получи тази възможност“.

През 2014 младата двойка най-накрая взима следващата важна крачка. Децата на Анджелна се включват и обсипват роклята ѝ с рисунките си за венчавката. В публичните си появявания през годините Брад и Анджелина изпускат (главно неволно) допълнителна информация за връзката им. Оказва се, че те наистина са се влюбили на снимачната площадка на "Мисис и мистър Смит“ и че Пит не е бил щастлив в брака си с Дженифър.

През септември 2016 г. Анджелина Джоли подава молба за развод с Брад Пит. Тя твърди, че тази постъпка е предприета с мисъл за безопасността на децата. Оказва се, че Брад има проблеми с алкохола и не е най-добрият баща, който би могъл да бъде. До ден днешен синът му Мадокс не разговаря с него, припомня Edna.bg.


Още по темата: общо новини по темата: 5257
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/877 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията