ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Маги Халваджиян разкри голяма изненада, която ни очаква в новия сезон на "Капките"
Автор: Екип Sofia24.bg 10:52 / 16.02.2023Коментари (0)182
©
Продуцентът на любимото хитово шоу за имитации Магърдич Халваджиян е гост в студиото на "Здравей, България“, където разкрива тайни за предстоящия сезон "Неделя“.

"От благотворителния сезон на "Като две капки вода за всяко дете“, след трите епизода събрахме сериозната сума от половин милион лева. 400 хиляди лева от тях отиват за трите каузи на УНИЦЕФ, които ще си ги разпределят, а 100 хиляди лева от тях ще отидат за пострадалите от земетресенията в Сирия и Турция. Отдавна не бяхме правили такова голямо и благотворително шоу. Смятам, че българинът е уморен да дава непрекъснато някакви пари за някакви каузи. В държавата има непрекъснато за какво да се помага, затова имах леки притеснения, но се оказаха напразни. Оказа се, че хората даряваха и ме опровергаха напълно. Не харесвам предавания за благотворителност, които са с тъмна окраска. Тъжни и погребални предавания, в които да искаме хората само да даряват. Направихме "Като две капки вода за всяко дете" като шоу, с което едновременно забавлявахме хората, но и с точна и ясна кауза. Мисля, че и УНИЦЕФ са изненадани, тъй като са световна организация под егидата на ООН и помагат навсякъде по света. Когато разговаряхме с тях за каузите, бях леко скептичен. Втората вечер събирахме пари за невербалните деца и за таблети и приложение, с които децата да се научат да комуникират. Бих искал да попитам къде е държавата ни? Всичко друго можем да забравим, но става въпрос за децата и за бъдещето ни. Доволни сме, защото ни е гледала почти цяла България. Личи си по събраните пари. Ако не ни гледат няма как да съберем тази сума. Участниците и децата дадоха 100% от себе си и затова и се получи шоуто. Благодарности на всички и включително на дарителите“, изказва благодарноста си продуцентът на шоуто.

"За сезон "Неделя“ не обявихме участниците, тъй като имахме друго благотворително шоу с други участници. Хората щяха да се объркат от толкова много имена и кой къде участва, затова решихме за 11 сезон да разкрием участниците в неделя. Миналата година имахме много актьори и забелязахме, че това работи много добре. Те може да не са добри певци, но влизат добре в образ. Тази година решихме да продължим традицията и името, което ще разкрия е на Христо Гърбов, който освен, че е смешен актьор и пее добре. Надяваме се този сезон да ни забавлява. Любимецът на публиката Ненчо Балабанов влиза като преподавател. Справя се добре с тази работа и забелязахме, че е добър имитатор и гласово, и актьорски. Повечето актьори се справят добре, но на певците им е по-трудно да имитират движенията. Времето им е малко, за да влязат в образ. Видяхме, че е по-добре да имаме микс от певци и актьори, тъй като последните дават друг цвят на шоуто“, разкрива повече за каста Маги Халваджиян.

"В журито тази година изненадата ни е Веско Маринов, който ценя като приятел и професионалист. Обичам Хилда Казасян заради усмивката й и позитивното отношение, което има към шоуто. Ще участва и лошият Фънки, от когото всички се притесняват. Но той си казва всичко директно "право куме в очи“. Имаме и четвърти член на журито, но той няма да може да участва в първия ден на лайфа, заради представление. Затова аз ще го заместя в първия лайф и това е Асен Блатечки. Интересен факт е, че Асен Блатечки има група и пее. Меломан е и има сериозно отношение към музиката“, коментира състава на журито за сезон "Неделя“.

"За 11 години в "Капките“ сме направили какво ли не, но тъй като зрителят свиква с това, което показваме, го приема за даденост. Тази година ще има дует  - мъж и жена, но няма да разкрия кои са в него. Това ще е като един участник, но ще изпълняват дуети. Предимството е, че песните в дует са много хубави и популярни, но важното е как ще се справят. Понякога партньорът може да ти помогне, но може и да ти пречи. Да не забравяме, че "Капките“ не е състезание за пеене, а за имитации. Шоуто отново ще е три часа. Би трябвало да е 2 часа, но е толкова яко, че не успяваме да се поберем в толкова кратко време. Ако спра да се вълнувам от това, което правя, признавам, че ще си сменя работата. Целият екип се вълнува. Работата е много, но си я харесваме, чувстваме се щастливи и удовлетворени от това, което правим и постигаме“, признава Магърдич.


Още по темата: общо новини по темата: 7000
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1167 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Санирането на сградите
Евроизбори 2024
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията