ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мария Силвестър търси каква е била в предишните си животи
Автор: Екип Sofia24.bg 16:17 / 14.04.2024Коментари (2)815
©
Мария Силвестър винаги се е радвала на ухажори, дори сега в по-зряла възраст. Като по-млада обаче ги отрязвала доста грубо. Актрисата и водеща сподели в подкаст, че навремето имала ухажор, който ѝ изпратил писмо от казармата. За съжаление, то било пълно с правописни грешки. Звездата се изнервила и ги поправила с червен химикал, след това върнала любовната бележка обратно до подателя.

Днес синеоката брюнетка съжалява, че се е държала така остро с въпросното момче. Можела да го разкара и по-деликатно. По това време тя имала доста буен нрав, който с годините омекнал. Водещата на "Бригада нов дом" не била типична хубавица – носела се с къса момчешка прическа и много черен грим. Била толкова слаба,  че зложелатели ѝ лепнали прякор Скелета. Тя ужасно се притеснявала от тънките си като клечки крака и дори през лятото носела по два чифта панталони един върху друг, за да прикрива крайниците си. После обаче успяла да превърне уж недостатъците в предимства. Това се случило, когато я покани да стане модел. Харесвали я точно защото била различна, а фигурата ѝ напълно покривала критериите – слаба и висока.

Мария има доста интересни истории от активния си манекенски период. Веднъж, докато била на снимки в Южна Африка, объркала едни от най-богатите местни хора с клошар. "Беше с раздърпани дрехи и скъсани плетени обувки, помислих го за човек от улицата. Снимахме рекламна кампания с ретро автомобил, а навън беше страшна жега. Попитах го дали има нужда от нещо, например вода. Влязох в близкото заведение и му донесох една бутилка - стана ми жал, нали съм добродушна, бях го взела за просяк. После колегите ми казаха, че човекът е милионер и има бизнес с диаманти, едва ли не един от най-богатите хора в Южна Африка, а колата, с която снимахме, се оказа негова", връща лентата на спомените Силвестър.

След моделство тя открила друго поприще, където се изявява и до днес. Мария е водеща не само на предаването "Бригада Нов дом", но и на различни светски събития. Освен това е и актриса – участва в сериала на Би Ти Ви "Алфа".

За първи път се качила на сцена с микрофон в ръка покрай бившия ѝ съпруг – шоуменът Силвестър Силвестров. Той я поканил да водят заедно мероприятие в "Борисовата градина", защото сценичната му партньорка се разболяла и се наложило да отсъства. Maрия много се притеснявала, но издържала на напрежението. "Имаше само баби и рокаджии. Беше по Великден, свиреше група и раздаваха безплатни козунаци", връща лентата на спомените звездата.

Бракът на актрисата със Силвестров потръгнал много добре в началото, но с годините се отчуждили, а той си намерил любовница. Брюнетката неведнъж е разказвала, че след раздялата им била съкрушена. Останала на улицата с малко дете на ръце, с няколко лева в джоба и без покрив над главата, но успяла да си стъпи на краката. Наложило се да започне от нулата, дори се настанила в дома на приятели, докато си намери ново жилище под наем. С бившия ѝ мъж дълго време били в обтегнати отношения, ала с днешна дата са намерили баланса помежду си, най-вече заради сина им Давид.

След развода Мария се сблъскала и с други проблеми – не любовни, а със здравето. Тя започнала да пълнене ударно и вече не ѝ се подигравали, че е много слаба, а че е с наднормено тегло. След доста изследвания се оказало, че причината се криела в инсулиновата резистентност. С правилен подход и медикаменти успяла да върне добрата си форма. 

"Необходима е балансирана диета, изготвена спрямо изследванията. Иначе няма смисъл да се пробват всякакви диети. Организмът казва от какво има нужда, просто трябва да се чуе правилно. Аз напълнях при сериозно трениране и здравословен начин на живот. Затова си пуснах изследвания - бях чела за инсулиновата резистентност и си направих глюкозно обременяване. Така стана ясно. Подложих на лечение с хапчета, за да овладея положението. Сега съм ги спряла, но съм на строг режим", разказвала е звездата, която е на 47 години, но все още изглежда чудесно.

Силвестър се придържала към вегетарианството в продължение на 21 години, но неотдавна зарязала този начин на хранене и се върнала към мръвката. Случило се така, че актрисата се изкушила от сочна наденица и от лакомия загърбила дългогодишните си принципи. "Просто я видях и ми потекох лигите. Дори когато бях бременна не ми се ядеше, тогава се отвращавах от месото. Аз съм на мнение, че трябва да слушаме тялото си", разказва брюнетката.

Тя казва, че животът след 40 години тепърва започва и съветва дамите да не се отчайват от напредването на възрастта. Мария  редовно посещава любимата си клиника по естетична дерматология, за да се поддържа свежа. Там си слага ботокс и филъри в лицето, но без да прекалява. "Нека всичко бъде в рамките на красивото и естественото. Не харесвам прекаляване. Смятам, че човек може да се довери на добрите специалисти. Никога не съм прибягвала до скалпел или по-сериозни процедури. Харесвам френския модел на поддържане на лице – здрава кожа, малко грим!", коментира водещата.

Що се отнася до вътрешния баланс – тя го е постигнала, откакто започнала да прави сеанси при психолог. Темата за духовното усъвършенстване силно я увличa и чeтe прeдимнo тaкaвa литeрaтурa. Ходи и на ceминaри, кoитo ѝ пoмaгaт дa oпoзнae себе си. "Нaпълнo нoв чoвeк cъм, oткaктo се занимавам с пcихoтeрaпия!", кaтeгoричнa e Силвестър.

Тя е решила да се подложи и на регресия. Водещата иска да научи каква е била в предишни животи, за да формулира по-ясно целите си в настоящето. Известно е, че регресивната хипноза е духовно преживяване с терапевтичен ефект и Мария цели да постигне точно това.

Силвестър се хвали, че сега има десетки обожатели, но няма чак толкова време за флиртове. Тя отглежда сама сина си Давид, който вече е в тийнейджърска възраст. Иска да го научи само да бъде добър човек и да има повече вяра в себе си. Смята, че е успяла да го постигне и е възпитала интелигентен млад мъж, пише HotArena.


Още по темата: общо новини по темата: 5107
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
29.04.2024 »
предишна страница [ 1/852 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Имам идея към Мария Силвестър,да прави филми на отремонтираните домове 3 месеца след предаването на собствениците им.
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Евроизбори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Застреляха Алексей Петров
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията