ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
На кои зодии можем да се доверим?
Автор: Екип Sofia24.bg 20:32 / 05.12.2022Коментари (0)174
©
Ако търсите на кого да споделите, без да ви съдят отсреща, обърнете се към представителите на следните зодии. Никога не биха ви обърнали гръб без основателна причина, обичат живота и хората, което може да им коства много понякога. Ето и тези на които можем да разчитаме. 

Дева (23 август – 22 септември)

Здрава, надеждна и честна, Девата е олицетворение на надеждността. Техният ум, ориентиран към детайлите, ги прави привързани към точността. Тази черта също им помага да запомнят почти всичко, което им кажете, което ги прави подходящи да дават съвети. Те винаги ще ти кажат истината. Понякога тези истини могат да бъдат малко сурови, но всъщност просто се опитват да ви помогнат. Девите не са само добри приятели – те са и надеждни колеги.

Телец (20 април – 20 май)

Земен знак като Дева, Телецът също се нарежда високо в скалата за надеждност. Те естествено имат атмосфера, която е стабилна, надеждна и практична. Те са камъкът на една връзка или приятелство, но не винаги могат да бъдат най-прямите комуникатори. Ядосан Телец, например, може да не излезе веднага и да ви каже какво чувства и може да бъде агресивен. Често те приемат, че трябва да знаете какво чувстват или какво сте направили погрешно, без да се налага те да го казват директно. 

Водолей (20 януари – 18 февруари)

За един Водолей истината е факт, а не непременно морал. Хората могат да разчитат на тях, но почти никога не се постига връзка с тях на емоционално ниво. Този невероятно интелектуален знак може да не лъже, но може да им е трудно да разберат нюансите на личните въпроси, така че разберете какъв тип насоки имате нужда, преди да им се доверите.

Рак (21 юни – 22 юли)

Грижовна и лоялна зодия, може да се разчита на Рака, че ще бъде там, когато имате най-голяма нужда от тях. Ракът може да осигури убежище и подкрепа в най-лошите моменти. Те ще бъдат рамо, на което да поплачете след лоша раздяла, или първите, които ще ви се притекат на помощ, когато любим човек е в болница. Подобно на Телеца обаче, този знак може да се колебае малко, когато става въпрос за комуникация. 

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионът е потаен знак, но това не ги прави злонамерени. Те са водният знак, с който вероятно ще трябва да сте наистина интуитивни. Скорпионът няма да бъде първият, който предлага съвети или мнения. След като преминете през ледената фасада, те вероятно са един от най-лоялни знаци. Да се научат да допускат хората до себе си е страхотна новогодишна резолюция за Скорпиона.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните са знакът на баланса и справедливостта, но по ирония на съдбата това не е непременно равно на надеждност. Те са знак, който ще види две страни на спора. Те винаги ще питат за мненията на другите хора и понякога ще поставят тези мнения пред своите.Везни, които са непоколебими в своите вярвания и са честни със себе си, ще бъдат по същия начин и към другите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Мигрантски натиск към България
Катастрофи в София
Стрелба в Москва
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията