ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Неприятен ден очаква една зодия днес
Автор: Екип Sofia24.bg 08:59 / 29.11.2021Коментари (0)407
©
Дневен хороскоп за 29.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Забравете страничните занимания на работното си място, за да не загубите част от спечелените пари. Позволете на вашите близки да ви поглезят и се отпуснете от напрежението. Заслужили сте си вниманието им, защото сте работили активно през месеца и днес сте донесли в дома си голяма  сума. Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами, ако все още не сте омъжени. Бъдете отговорни към интимната си , ако я имате до себе си. Интимните ви отношения може да се окажат в криза, ако не надмогнете прекалените си претенции, които изнервят партньора ви.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни и отговорни към вашите близки, ако имате проблеми в отношенията. Не допускайте разправии в този ден. Вашите нови познати ще ви бъдат както подкрепа в момента, така и бъдещи възможни неприятели, ако го допуснете, затова бъдете предпазливи. Не пътувайте! Неизпълнени обещания към партньора си и децата са причината за конфликти във вашето семейството. Разходи, свързани с ремонти, ще ви натоварят допълнително. Вечерта сте готови да си легнете рано и да се откажете от секса, заради нежеланието ви да обясните поведението си. 

БЛИЗНАЦИ

Без значение какво става около вас, сте длъжни да съхраните вашия оптимизъм и бодростта на духа си. Вашата самоувереност дразни близките и приятелите ви. Ще получите подкрепата на влиятелни хора. Вашите финансови успехи предизвикват не малко завист. Обмислете бъдещи инвестиции. У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, но няма да срещнете разбиране, а ако това се случи, ще мъстите с мълчание. Най-голямото наказание, които искате да наложите е отказът ви от сексуални удоволствия, който със сигурност ще изнерви вас самите, а не партньора ви. 

РАК

Не бива да пътувате, дори и ако се налага да провеждате делови разговори. Успехът не е с вас. По-добре обмислете начинанията за следващия месец. На работното място се справяте добре с рутинните си задължения, но и новите задачи ще ви донесат успех, ако избегнете конфликтите. Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания, които са ви обсебили до степен да не разсъждавате с разума си. Отдалечили сте се и заради ината си не сте готови да простите и да се отдадете на сексуални наслади.

ЛЪВ

Завладени сте от вашите мечти и сте готови да поставите началото на задача, която изисква да си наложите търпение, да сте отговорни и да не разчитате на странична помощ. Спокойствието при разговори с вашите колеги ще ви спести язвителните им подмятания заради вашето нежелание да споделите плановете си. Вечерта си дайте почивка и отидете на ресторант или на гости във ваши приятели или роднини, но само ако тяхната компания ви е приятна. Ако сте съхранили любовта си и сте избегнали дистанцията, се отдайте на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Разногласия с вашите колеги заради проява на дребнавост от ваша страна може да станат причина за разправия на работното място. Търпението и вашата доброта ще ви спечели уважението им. Не се поддавайте на гнева си. Можете да постигнете целите си на вашето работно място, но е по-добре да не проявявате прекалена активност. Близките ви може да не ви успокоят, ако сте разстроени, но и агресивни с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си от деня. Не се надявайте на сексуални удоволствия, при положение, че сте изнервили любимия си.

ВЕЗНИ

Колегите ви са допуснали грешки заради прибързани, но и заради подадени им противоречиви и погрешни заповеди от вашите началници. Не се намесвайте, нека се справят сами. Колебаете се дали да пътувате сами. Изпълнени сте с решителност и желание да сте дейни на работното място, но няма как да отложите командировката. Не си създавайте проблеми в личните отношения, само заради слухове, без да знаете дали се отнасят за вас. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове. 

СКОРПИОН

Начинанията, ако са планирани за този ден, ще ви донесат успех. Ако искате да сте спокойни, завършете започнатите задачи. Следобед проведете планираните срещи и разговори. Не бъдете прибързани, за да не пропуснете добрите възможности, които ви поднася Съдбата, ако не прекалите с изискванията си към вашите колеги. Вечерта бъдете внимателни и предпазливи с близките си. Не пътувайте, ако не сте ги предупредили. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с нови сили и ще превърнат нощта ви в незабравима. 

СТРЕЛЕЦ

Начинанията няма да бъдат успешни. Не се изкушавайте да действате прибързано. По-добре си останете у дома и се отдайте на развлечения. Не спорете с вашите колеги, особено ако не сте компетентни. Не се сърдете на отправената ви критика, която днес ви носи полза. Изпитвате желание да прекарате вечерта извън дома си, с колеги или приятели, но ви съветвам да се приберете у дома при партньора и децата си, ако сте семейни. Бъдете мили с любимите си хора и не пропускайте интимните мигове. Несемейните да не пропускат покана и да отидат на вечерята.

КОЗИРОГ

Изпълнени сте с решителност и готовност да се справите със задълженията си на работното място. Не е изключено да поставите началото на нови задачи, с което ще изненадате колегите си. При необходимост от неочаквани делови срещи бъдете уверени в исканията си и не се притеснявайте да ги поднесете. Посветете част от времето на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимия човек. Несемейните жени може точно днес да срещнат подходящия партньор. Вечерта се отдайте на романтика и сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Началото на нови занимания ви носи признание, стига да не сте прибързани. Успехът ви спохожда и в материално отношение. Късметът е на ваша страна. Среща със задгранични посетители ще ви обогати с полезна информация. Ако се налага да се заемете и със спешни задачи, не прекалявайте с активността си. Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправии заради липса на достатъчно стабилен семеен бюджет. Вечерта рискувате да се лишите от сексуалните удоволствия, само защото сте се изпокарали.

РИБИ

При планирани  делови срещи и неотложни разговори не прекъсвайте събеседника си, за да не се провалите с проява на некомпетентност заради прибързаността си. Очаквайте известие за печалба. Не пропускайте да планирате следващия месец и да проверите финансовото си състояние. В личен план не е изключена нова романтична връзка, която може да ви създаде проблеми и да не успеете да се освободите от нея, ако сте семейни. Сексуалните контакти с малко познати партньори са причина за инфекциозни заболявания.


Още по темата: общо новини по темата: 144
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията