ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ниската талия се завръща с пълна сила през пролет/лято 2023
Автор: Екип Sofia24.bg 09:03 / 19.03.2023Коментари (0)142
© Getty Images
С настъпването на новия сезон няма как да пропуснем и част от най-горещите нововъведения в модния бранш. Манията през 2022 г. по всичко свързано с цвета фуксия, прави път на по-мекото, пастелно излъчване на розовото, докато черното и кобалтово синьо ще бъдат изненадващите, открояващи се нюанси за сезона. Ниските талии и прозрачните материи ще бъдат широко разпространени за тези, които търсят нещо малко по-секси, предаде GLAMOUR.

Тези акценти от подиума може и да не си проправят директен път към гардероба Ви, но би било наивно да приемете, че те няма да повлияят силно на цялостния модния пейзаж, откъдето и да закупувате дрехите си.

Ето и седемте модни тенденции, които ще бъдат навсякъде през пролет/лято 2023:

Ниската талия

Официално е, любимата ниска талия на 90-те години е отново на мода. С всичко - от дънки до костюми, къси панталони до вечерни поли, които ще бъдат с ниска талия. Изглежда, че нашата любима висока талия може да си вземе удължен отпуск за идното лято. За по-пълно въздействие може да съчетаете новия си външен вид с изрязан топ.

Кобалтово синьо

Фуксията несъмнено беше цветът на 2022 г., но за SS23 нюансът отстъпва настрана, тъй като яркото синьо заема централно място. Измина известно време, откакто кобалтовото синьо беше в челните редици на модните тенденции и завръщането му е добре дошло. Разпръснато във всичко - от рокли до сака, поли и дори ботуши, ще бъде разумно да се впуснем в тази тенденция, преди неизбежно да прекалим и да се завърнем отново към неутралната гама.

Детайли на будоар

Вероятно не особено подходящо за офиса, но с тази новост се очертава SS23 да бъде един доста секси сезон, с детайли на будоара, в челните редици на вечерното облекло. Независимо дали сложите обувки с малко дантелени детайли или се гмурнете в цялостна визия, допълнена с чорапи и дантелени ръкавици.

Лятно черно

Малко вероятно нюанс да доминира в пролетно-летния пейзаж, но черното беше неоспорима повтаряща се тема по най-актуалните ревюта. Разбира се, цветът е по-светъл, отколкото е по принцип, с оголващи кожата елементи като плетени на една кука или пък от дантела, които придават неочаквана мекота на външния вид.

Мотив - сърце

Въпреки че сезонът започва в края на март, има известно остатъчно усещане от 14 февруари, заради една от открояващите се тенденции на пролет/лято 2023 г.- мотивите със сърца. Те бяха забелязани по подиумите още през септември, разпръснати навсякъде, от главата до петите. Украсените рокли, по-специално, служат за перфектната визия за вечерна среща за тези, които желаят да носят сърцето си на ръкава си (или където и да е другаде).

Розово тип "Захарен памук"

Отстъпете от фуксията! Има нов нюанс, за който трябва да знаете. По-мек, по-пастелен, нюансът на розовото тип "Захарен памук". Този нюанс ще превземе следващия сезон, приветствайки по-малко интензивен и по-достъпен начин да бъдем в актуални. Независимо дали го носите, обляти целите в него, или пък инвестирате в някои сладки дребни аксесоари – ще бъде разумно да помислите за това розово през март.

Изобилие от ресни

Ресните, разбира се, не са нищо ново, но познатият дизайнерски акцент става все по-мащабен през следващия сезон. От "маншети" с ресни, които започват от лакътя ви до рокли изцяло с ресни, клъч чанти с ресни и т.н. Каквото и да е, стига да е с ресни.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Национална баскетболна лига сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията