ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Преди 48 години мъжът й се отказва от голямата си страст заради нея
Автор: Екип Sofia24.bg 14:48 / 10.05.2024Коментари (0)847
©
48 години семеен живот отбелязаха тази година голямата певица Маргарита Хранова и съпругът й Кирил Бойчев. Те имат двама сина – Кристиян и Кирил, както и трима внука – Кристиян, Иван и Дориан. А любовната им история е достойна за филм - и не само защото се заражда в меката на киното у нас покрай запис на Емил Димитров. Песента на легендата "Каква невеста си била ти, мамо" се оказва съдбовна за Маргарита Хранова и Кирил Бойчев.  

Емил Димитров кани младата певица да изпълни вокалите на същата песен в Киноцентъра, където записва плочите си през 70-те. Кирил Бойчев тогава е шофьор на известния "Олдсмобил" на легендата и като част от екипа има възможност да пътува зад граница. Това е шанс за него, защото брат му живее в Париж. А по времето на социализма да излезеш в чужбина, особено в западна страна, е мисия почти невъзможна. Всъщност Кирил и Маргарита вече са се познавали, но отново се срещат в Киноцентъра.

След записа на вокалите в песента "Каква невеста си била ти, мамо!" Кирил Бойчев откарва певицата до дома й с "Олдсмобил"-а. И в онзи момент се появява тръпка между двамата и пламва искрата на любовта им. Когато родителите на Марги Хранова разбират за връзката й и за сериозните й намерения – да свие гнездо с избраника си, се противопоставят, макар много да го харесват. Кирил е женен. Следва развод за него, а за Марги - приятелство с вече бившата на бъдещия й съпруг.

Сватбата на певицата и Кирил е на 9 март 1976 г., или преди 48 години. А как устоява на времето един брак, Маргарита Хранова е откровена в интервю пред Ladyzone.bg: "Разбира се, че с любов, обич, привързаност и компромиси трябва да прави човек, защото в живота не всичко върви гладко. Но не бих казала, че съм имала проблеми. Според мен бракът се съхранява дълго, най-вече с разбирателство и любов."

Двойката има обща посока – професионална и житейска, затова всеки един е готов да направи компромис за доброто на връзката им. Съпругът й, чието образование е със специалност "Двигатели с вътрешно горене" и бензинът е в кръвта му, загърбва автомобилите и става дясната ръка на певицата, защото му е по-важно да бъде заедно с любовта си. Марги Хранова тогава вече има своя група и Кико, както го нарича, става неин мениджър. Той поема огромна работа и отговорност по организирането на концертите и участията на половинката си, а за нея остават грижите за репертоара и за репетициите. Тя признава: "Той е моето другарче!"

В началото кариерата на изпълнителката е на първо място в приоритетите на семейството, което за деца все още не мисли. Но между участията идват и наследниците. И двамата им сина са заченати в чужбина – Кристиян във Франция, а Кирил – в Австрия, като разликата във възрастта им е шест години. И въпреки, че сцената не става техен втори дом, момчетата, които вече са големи мъже, също обичат музиката, дори са учили пиано и понякога и сега свирят за удоволствие.

Спортът също е съпътствал живота им. Малкият син Кирил дори завършва спортно училище с футбол – спорт, в който се е изявявал и баща му. Но в крайна сметка синовете на известното семейство избират да се реализират в различна сфера. Покрай баща си и те са фенове на автомобилите и бизнесът им е свързан именно с тях. Имат картинг писта в столицата, която се ползва с изключителна популярност. Двамата са си разпределили ангажиментите - Кристиян се занимава с автомобилите, а Кирил е зает с административната част от работата. В личен план са семейни и родители.

От големия си син певицата и мъжът й имат двама пораснали внука – Иван, който е IT специалист в голяма компания, и Кристиян, който носи името на баща си - футболист в "ЦСКА 1948". А Дориан – дете на малкия им син, тепърва предстои да се ориентира по пътя на живота.

Към безрезервната любов на голямата фамилия към Маргарита Хранова се добавя и чистата обич на публиката. Повече от 50 години изпълнителката е на сцената и продължава да вълнува с песните си. Това лято й предстоят нови срещи в различни градове на България с Националното турне Концерти с кауза "С песен и стих в сърцата", което е за хора с репродуктивни проблеми и за повече българска музика в национален ефир, както и турнето "Златните хитове – Годината на диското" или №1 на всички времена, припомня Ladyzone.bg


Още по темата: общо новини по темата: 5519
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
предишна страница [ 1/920 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2023 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофа с президента на Иран
Катастрофи в България
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията