ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Рачков губи половин милион лева
Автор: Екип Sofia24.bg 14:59 / 09.05.2024Коментари (1)698
©
Тежки финансови загуби ще претърпи комедийната звезда Димитър Рачков в близко бъдеще. След като рекламите на хазарт бяха окончателно забранени в медиите от Народното събрание, актьорът ще остане без едно от основните пера в бюджета си. От няколко години насам Митко печели сериозна част от доходите си именно от участията си в мащабни рекламни кампании на популярна верига казина. 

В тях той си партнираше с Христо Стоичков и Горан Брегович. Хора от най-близкото обкръжение на актьора разкриват, че финансовото измерение на щетите, които той ще претърпи, след като ангажиментът му пропадне, възлиза на половин милион лева. Рачков тежко преживявал удара по джоба, тъй като и бъдещето му в телевизията не било съвсем сигурно.

След финала на "Като две капки вода“ не е ясно кога и дали изобщо комикът ще бъде водещ на телевизионен формат. Засега името му не фигурирало в есенните планове на Нова телевизия и не се знаело дали продуцентът му Магърдич Халваджиян ще успее да го набута пак в ефир с пореден експериментален комедиен формат. 

Спечеленото от рекламните ангажименти, воденето и халтурата обаче Рачков не е пръснал на вятъра, а е инвестирал в имоти и бизнеси. Няколко дни преди да стане ясно, че най-солидно платеният му ангажимент отпада, той отвори барче във Варна. 

В заведението е съдружник с братята Халваджиян. Това не е първата им кафетерия, която менажират заедно. Те вече имат една, намираща се в най-големия мол в София. Варненското им барче пък се помещава в луксозен хотел. Цените обаче не са по джоба на всеки. Най-обикновено кафе струва петолевка, а по-засуканите напитки стигат до 10-15 лева.

Макар в светските среди да се шушука, че комикът бил по-стиснат от шефовете си арменци, бившата му годеница Анита преди дни опроверга слуховете. "Всеки, който ни познава, ще потвърди как не спирах да мрънкам на Митко, че не изкарвам пари. Исках да си намеря работа. Никога не съм се чувствала добре от факта, че ми е давал колкото поискам“, това сподели тя в интервю. 

"Дълго време се спекулираше с раздялата ни, но най-накрая дойде време да разкрия истината. Не можех да стоя в мълчание повече“, добавя Анита. По думите ѝ с Рачков са имали много чиста и истинска любов, но поради несходство в характерите след повече от 3 години взели взаимното решение да се разделят.

"Имаше няколко казуса, по които така и не успяхме да стигнем до консенсус и да бъдем на едно мнение. Искахме различни неща от живота и разбрахме, че вече не гледаме в една посока“, сподели Анита, но не пожела да конкретизира какви са били тези казуси.

Още когато бяха заедно обаче, техни близки разкриваха, че блондинката е искала дете, докато Рачков категорично отказвал да има повече наследници. Колкото до финансовата част, Анита разкрива, че се е чувствала неудобно да взема пари от водещия. Тя обаче не можела да открие подходящата работа за себе си и се налагало той да я издържа. Миналия месец блондинката се омъжи за богат американец в София. Тя разкри, че според нея до актьора в момента няма сериозна жена, пише "Ретро".


Още по темата: общо новини по темата: 5507
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
20.05.2024 »
предишна страница [ 1/918 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Намерено е тяло на мъж край Стара Загора, има задържан
Прием в детски градини и училища в София
Нова маркировка на Витоша в помощ на туристи и спортисти
Градският транспорт в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията