ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ракът трудно общува днес, Рибите не трябва да си внушават проблеми
Автор: Екип Sofia24.bg 11:23 / 07.12.2022Коментари (0)342
©
Дневен хороскоп за 07.12.2022 г. изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Променете отношението си към вашите колеги и не бъдете добронамерени към завистливите, въпреки че ги съжалявате заради невъзможност да осъзнаят вредата от завистта, вместо да се поучат от вас. Така ще си спестите опитите да ви натоварят и с техните задължения. Днес не е във ваша полза да разговаряте по делови въпроси. Заемете се само с рутинните си задължения. Жените да очакват нови интересни запознанства. Радвате се на споделени чувства. Несемейните могат да срещнат своята половинка. Звездите предупреждават за възможен край на романтична връзка. Ще се лишите и от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Впечатляващо общителни, чаровни и успяващи, будите завистта на вашите колеги и близки, особено роднини - алчни и мераклии за парите ви, които не са заслужили, но искат на всяка цена да ги имат. Обмислете предпазливо промените. Не разчитайте само на късмета си. На вашето работно място не се ядосвайте, че сте длъжни да се занимавате със спешни служебни задачи. Успехът е с вас. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки. Не само ще изживеете приятни мигове в личен план, но и ще ги запомните задълго.  

БЛИЗНАЦИ

Заемете се със служебните си задължения. Във ваша полза е да избегнете деловите разговори и запознанствата. Ще ви донесат бъдещи проблеми, не защото сте били разсеяни, а защото подписването на договори няма да ви носи очакваните приходи. Срещите с непознати, които постоянно кръжат около вас и упорито търсят начин да се приобщят към професионалното ви обкръжение, не са във ваша полза. Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Радвате се на споделени чувства, които ви зареждат със щастие. Сексът ви се отразява добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване. 

РАК

Трудно ви е да общувате, вглъбени в мисли за работата, която имате намерение да отхвърлите до края на работния ден, но ваши колеги, които искат да обсъдят важни проекти ви агитират да включат и вас. Бъдете предпазливи с финансовите инвестиции и се доверете на интуицията си. Заетите със спешни служебни задачи да бъдат по-дейни, но и отговорни. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна. Не си внушавайте, че вашата интимна половинка ще ви лиши от сексуални удоволствия. Семейните да се пазят от  изневяра. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, привлечени от нечий чар, защото разочарованията ще са светкавични.

ЛЪВ

Няма да сте доволни от запознанствата, но пък работата ви спори. Вечерта ще ви зарадва гостуване на ваши приятели и неочаквано поднесена ви добра новина, която ви дарява оптимизъм. Късметът във финансово отношение не е с вас, ако в този ден решите да давате обещания за участието си в инвестиционни проекти, които не сте планирали. В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени. 

ДЕВА

Не е във ваша полза да се обвързвате без разумни разсъждения с участие в рисковани начинания, въпреки че изкушението е огромно, но мисълта за възможни загуби не е за пренебрегване. Предпазливостта ви носи успех. Няма да липсват и запознанства. На вашето работно място бъдете изключително дейни, защото имате възможност да постигнете финансов успех. Разкажете на вашите близки как е минал деня ви и обсъдете предстоящите празници. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават в края на годината. 

ВЕЗНИ 

Отложете прибързаните деловите решения и не се захващайте с нови служебни задачи, дори и да са ви помолили или разпоредили. По-добре ги откажете. Запознанствата ви носят бъдеща полза. Откажете и предложената ви допълнителна работа, след като сте сигурни, че няма да я отхвърлите до обед и ще си изпросите критика и подигравките на вашите колеги, които ви нараняват. Ново запознанство или среща със стари познати,  ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимната ви половинка. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте разбирателство и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

След като сте предизвикали проблеми заради ваши пропуски ще се наложи да проведете разговори с ръководството, за да ги разрешите. Не очаквайте успехът да ви споходи, ако не сте си свършили работата. Въпреки, че няма да ви е лесно, за ваша изненада ще се справите с неприятностите, които възникват не по ваша вина и ще получите похвала, стига да сте търпеливи. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да оставате сами в края на годината. Ако не сте семейни ви чаква романтично увлечение, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. 

СТРЕЛЕЦ

От сутринта трудностите ви преследват както в личните така и в деловите отношения. Не си нанасяйте сами вреда с ненужни притеснения, а се заемете със задълженията си като се вслушате и в своя вътрешен глас. Успехът е с вас през целия ден, ако не допуснете притесненията, често без основателна причина да навредят на самочувствието ви.  Не се доверявайте сляпо на партньорите си. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докарат развод. Целта им е свързана с материалните облаги, които могат да измъкнат от вас. Възможно е краткотрайно увлечение. 

КОЗИРОГ

Привидно се радвате на успех и признание, но сте длъжни да съхраните добрия тон при делови срещи, да не се поддавате на ласкатели, да избягвате рискованите начинания, само защото са ви помолили многократно да се включите и да помогнете на приятели. Не се надявайте на главоломни успехи, ако провеждате разговори с вашите бъдещи делови партньори. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания. 

ВОДОЛЕЙ

Успехът е с вас, но го заслужете като докажете, че сте отговорни. Планирайте задачите си и срещите си до края на месеца. Колкото и да ви е трудно премълчавайте и не критикувайте близките и колегите си. Всички делови разговори днес са успешни, дори и виртуалните, ако не сте на работното си място. Вечерта ще ви зарадва романтична среща. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

РИБИ

Не е във ваша полза да си внушавате проблеми, защото те са само във вашите мисли, въпреки че можете да ги проектирате в реалността на вашето ежедневие и след това сами да сте виновни за неуспехите си. Заредени сте със сили и желание за работа и успехът в начинанията ви е гарантиран. Споделете с вашите колеги плановете си до края на месеца. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия.


Още по темата: общо новини по темата: 147
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
предишна страница [ 1/25 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
България и Войната в Украйна
Столичен общински съвет 2024-2028г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията