ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Родни звезди – родители на абитуриенти
Автор: Екип Sofia24.bg 11:29 / 12.05.2024Коментари (0)817
Актьорите Димитър Рачков и Ненчо Балабанов изпращат абитуриенти тази година. Синовете на звездите завършват столични елитни гимназии. Синът на актьора Ненчо Балабанов – Богомил, тази година ще чуе за последно звънеца в учебната си стая. 

Талант 

Момчето завършва паралелка със специалност изобразително изкуство, което е най-голямата му страст. "Искам да избере правилния път за професията си и това, което наистина обича да прави. Много се забавляваме с него, той се интересува и от нещата, които аз правя. А аз от неговите. Изобразителното изкуство е далеч от нещата, които аз разбирам. Това го е наследил от майка си, аз грам не мога да рисувам. Може би само това не мога да правя. Впечатлявам се много от нещата, които прави. Стискам му палци и го подкрепям. Бих го подкрепил и ако тръгне по моя път, защото той има такъв талант. Но към момента го вълнува рисуването. Аз ще съм там, където той иска да бъде. Гласувам му доверие за избора му“, сподели телевизионната звезда. Наскоро Балабанов качи снимки в личните си профили в социалните мрежи, а на тях се виждат няколко красиви картини. От написаното по-долу пък става ясно, че това е част от първата изложба на сина му Богомил. Синът на Димитър Рачков – Рачков-младши, също ще прекрачи прага на училище за последен път. Момчето завършва елитна частна езикова гимназия. 

Сатен 

Синът на актьора Деян Донков – Деян-младши, също ще се сбогува с гимназията и ще преброи до 12 само след  дни. Момчето завършва елитната столична седма гимназия, освен това се занимава и с футбол.

"Да, костюмът е готов“, сподели пред "Телеграф“ Донков-син. Той разказа, че ще бъде облечен с черен костюм, който е по негов модел и се шие по поръчка. "Ще се съберем с цялото семейство, роднини и приятели да отпразнуваме завършването ми, а след това и с целия випуск, с всички ще празнувам, общо взето“, с усмивка разказа бъдещият абитуриент.

"Септември ще кандидатствам в НАТФИЗ, избрал съм специалност "Продуцентство“, допълни развълнувано той. 

Блясък 

Прочутия шеф Иван Манчев също ще отбележи дипломирането на дъщеря си Виктория. Момичето завършва елитната 2-ра езикова гимназия в София. Тя разказа за "Телеграф“, че роклята й е избрана още преди няколко месеца. 

Подготовката за партито също е завършена. "Роклята ми е купена от  България, на роден дизайнер е. Цялата е покрита с камъни, дълга е, а цветът й е бежов – с цвят на кожата “, обясни тя. Виктория определено е голяма гордост за родителите си, тъй като тя вече е приета в престижен университет в Милано, специалност "Комуникации и мениджмънт“. "Вълнувам се много, ще празнувам с класа, но и отделно с приятелите си и родините ми в заведение“, допълни тя. 

Звездата на родната естрада Георги Христов подари свой сценичен костюм на зрелостник. Легендата подари един от сценичните си костюми на млада надежда в спорта. Момчето е гимназист, отличник в джудото и танците и лично избра костюма от гардероба на звездата.

Христов разказа, че тоалетът е за снимките на новогодишна програма и е обличан един-единствен път. Към него певецът избрал и подходящи  обувки. 

Попфолк звездата Галена ще пее на абитуриентската вечер на племенника си. Изпълнителката сподели клип в мрежата, на който поздрави специално момчето, което завършва тази година. "От мен да знаеш едно. Студент може да си няколко пъти в живота си, може да се ожениш няколко пъти, но да си абитуриент можеш само веднъж, така че наслади се на този момент“, обърна се певицата с пожелание към момчето.


Още по темата: общо новини по темата: 5564
23.05.2024 »
23.05.2024 »
23.05.2024 »
23.05.2024 »
23.05.2024 »
23.05.2024 »
предишна страница [ 1/928 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Санирането на сградите
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Специализирани полицейски операции в страната
24 май: Ден на славянската писменост и култура
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията