ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Соня Васи за братя Аргирови: Приключвам с тези хора! Тотални лицемери!
Автор: Екип Sofia24.bg 10:47 / 28.02.2023Коментари (1)216
©
Нова война беше поведена в родния шоубизнес. Ударът дойде от Съединените щати, а неговата цел са най-популярните близнаци у нас – Благовест и Светослав Аргирови. Нападна ги тяхната вече бивша дружка Соня Васи. Тя обвини дуото, че е напълнило цели 8 страници в биографичната си книга с лъжи по неин адрес.

"Приключвам с тези хора! Никога повече няма да спомена техните имена! Тотални лицемери!" С тези думи Васи изригна наскоро, след като бе запитана дали е чела биографичната книга на братя Аргирови, в която се споменава и за нея.

Блондинката, която доскоро показваше само топли чувства към близнаците, с които преди години беше много близка, този път демонстрира съвсем различно отношение. Според нея, всичко, което те са написали по неин адрес в книгата си, е пълна лъжа, пише "Филтър". "Първите им думи са, че съм им била домашна прислужница! Нищо от това, което разказват за моя живот, не е вярно. Използвали са дори името на баща ми, който е покойник, с измислени истории. Пишат за мъже, с които уж съм била спала, а те нито са ми били в леглото, нито знаят дали това е вярно", коментира Соня Васи. Тя е обидена и защото братята твърдят, че не е имала успех в Щатите, пише Novini.bg.

"Добре, аз питам, ако не бях успяла, щяхте ли да отделите 8 страници във вашата книга, за да пишете за мен. Окей, те си мислят, че аз не съм успяла. Но аз съм първата българка, снимала се в "Плейбой“, първата българка, дала интервю на Лари Кинг, а и още много други неща мога да кажа. Като съм си идвала с групата ми в България, съм правила концерти и съм събирала 5000 души публика. И не съм канила братя Аргирови", пали се Соня.

Близнаците твърдят, че преди години тя е нахлула в дома им, молейки ги да я приберат само за да е близо до тях. "Доведе я Жоро Захариев, Бог да го прости, тогава беше директор продукция в БНТ. Познавахме я от "Мелодия на годината“, представиха ни я Иван Лечев и Владо от "Сигнал“. Та една вечер, направо полунощ, пристигна с един куфар заедно с Жоро и каза: "Само да съм около вас! Ще чистя, ще готвя, ще пера..." Е, това не го правеше", спомнят си братята.

Още преди 9 години Васи разказва, че е спала и с двамата братя. Влюбила се в тях, когато била 12-годишна. Нямало как да определи точно по кого си пада, защото не ги различавала. Едва 14-годишна се появила на прага им. Първо била гадже на Благовест, а след това – и на Светослав. Благовест разказва, че са били гаджета и с Милена Славова, която пък твърди, че никога не е ревнувала от Соня Васи. Милена продължава да е в идеални отношения с братята.

Преди години скандалната певица разказваше, че нито за нея и било проблем да спи и с двамата близнаци, нито за тях. Когато пътували за концерти, те ѝ оставяли малко пари, за да не умре от глад докато се върнат, спомня си самата тя. Квартирата им край софийската Сточна гара била толкова мизерна, че нямала дори баня. Налагало се да се къпят при съседката. Когато изхарчела парите, оставени от близнаците, тогавашната тийнейджърка тичала пак при съседката – този път, за да се нахрани. Най-трудно било, когато звездите били на турне в Русия. Налагало се съседката с месеци да храни момичето. Това продължило цели 4 години. На 18-годишна възраст Соня най-накрая дошла на себе си и решила да сложи край на креватните истории с близнаците и да се изнесе от дома им.

Тя твърди, че изрично е помолила братята да не я споменават в автобиографията си, защото била човек на настоящето и бъдещето, а не на миналото. Те уж обещали да не пишат за нея, а написали цели 8 страници. Дали блондинката може да се разглежда като успешна личност, или не, е въпрос на гледна точка. Самата тя вижда себе си като успял човек и открехна мистерията за брака си. Омъжена е от 13 години, но не е споделяла това с никого. "Не съм го казвала просто защото исках да опазя в тайна какво се случва в тази моя връзка. През октомври преди 13 години сключихме брак само двамата в Бевърли Хилс. Не сме канили гости. А това, че пишат, че се разделяме – абсолютно не е вярно. С този мъж никога не съм имала проблеми."

"Тодор е единственият мъж, за когото съм се омъжвала. Друг брак не съм имала. При нас всичко стана много странно", разказва Васи. И добавя: "Бях си дошла в България и в последния ден от моя престой се запознахме. След това в продължение на една година се срещахме в различни държави на Европа. След като пристигна в Америка, веднага получи работа в училището на дъщеря ми. Всичко се разви изключително бързо. Явно така е било писано, а аз винаги съм казвала: "Да се омъжа за българин! Абсурд" И в един момент го срещнах. А той не отговаря въобще на стандартите за българин. Тошко е висок, със сини очи… всичко, което си бях написала на един лист, той го покриваше като критерии".


Още по темата: общо новини по темата: 7000
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
предишна страница [ 1/1167 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.02.2023 г.
0
 
 
Как да го преместя като съм без гащи?
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията