ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тихомир-Мелиса разказа как и защо е сниман скандалният клип в мол "Пловдив"
Автор: Ивет Калчишкова 11:37 / 29.11.2023Коментари (0)201
© Plovdiv24.bg
В Пловдив днес продължава делото срещу Чеченеца, Емили Тротинетката, Тошо Куката и Стоян Карапанов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Ето какво каза в съдебната зала Тихомир-Мелиса, който въртеше бурна любов с Емили:

"Бяхме се разбрали с Тошо и Чеченеца да се видим и да направим общ клип. Аз и Емили отидохме в мола да се видим с тях. Като излязохме от таксито, ни посрещна Стоян Карапанов и частният обвинител. Не бях то срещал. Прегърна Емили. Направи си снимка с нас като фен. Първи ни поздрави. Нямах никаква представа как Стоян го е вербувал. Мислех, че е от компанията на Стоян и Чеченеца. Аз всеки ден срещам хора и фенове и всеки ден се снимам с тях. Седнахме на кафе горе в мола всички.

Денислав ни разпитваше за тренировки. Нямаше нищо нередно в случилото се. Няма сигнал, защото всичко е наред. Хората, ако бяха видели, че има проблем, щеше да има сигнал. Аз не знаех какво ще снимаме - забавен клип, който ще шокира цялата мрежа. После разбрах, че Стоян е работил с момчето и то иска да е известно. Аз отидох да си взема храна и не знаех какво ще се снима. Служителите ме питаха, но аз не знаех. Всички са дошли по собствено желание, те искат да натопят Емили и Чеченеца.

Аз съм честен човек. Емили я искат за реклама и известност. Тя има ТЕЛК и лесно се влияе от хората. Каквото й кажеш, ще го направи. Не мога да повярвам какво се случи. Стоян трябва отделно да си поеме вината. 8 часа стояхме в мола и никой не ни каза нищо. Поне 2-3 часа обсъждахме как да направим клипа, имахме няколко варианта. Решението го взимат Стоян и Денислав, частично и Тошо. Те разказаха на всички този сценарий и всички се съгласиха.

Никой не е каран на сила. Сценарият беше - както в Америка се снимат тези клипове, както имаше и в Пловдив как един мъж разхожда жена си на каишка. В ролята на господарка се явяваше Емили, в ролята на роб момчето. Идеята беше да се разхожда на каишка. След клипа нямаше недоволни. Всички имат вина, включително момчето. То не е по-различно от Емили. Елизабет заснемаше клипа, а кой го е качил не знам.

В Америка на MTV наградите Рияна излезе на каишка с един мъж. Само тук хората го намират за шокиращо. От Стоян Карапанов разбрахме какво е съдържанието на клипа. Коланът в клипа е мой. Друг нямаше колан. Момчето лично само си сложи колана на врата. Всички се почувствахме неудобно от съдържанието на клипа. Стори ни се прекалено скандално. Заснехме го, защото ангажирахме хотел, път, пари и хора и нямаше как да се откажем.

Почувствахме се гузни след клипа и ако бяхме по-наясно, нямаше да се съгласим. Направихме го в името на известността, глупава грешка, за която съжаляваме. Елизабет му стисна ръката и го поздравихме с абсолютно уважение. Не всеки би се съгласил да играе тази роля. Стоян и момчето си тръгнаха първи. Цялото нещо беше роля като в театъра и киното.

Ние изпълняваме една роля. В реалния живот не сме такава. Децата са заблудени и гледат Тик Ток. В България трябва да правиш скандал, за да си известен. Аз съм висшист, когато станах Мелиса, забогатях. Отстрани можеш да кажеш, че е гавра, но като знаеш, че всички са били в настроение по време на клипа, няма как да е гавра. Няма оръжия. Притеснен съм, знам кой е молът и точната дата, но съм притеснен. Отидох с Емили, защото е опасно, защото са нови хора, иначе не ми се ходеше в мола".


Още по темата: общо новини по темата: 79
17.10.2023 »
22.07.2023 »
20.07.2023 »
20.07.2023 »
19.07.2023 »
15.07.2023 »
предишна страница [ 1/14 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Евроизбори 2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията