
ЗАРЕЖДАНЕ...
В какво се крие тайната на "студения метод" при приготвянето на хрупкави пилешки бутчета | ||||||
| ||||||
Бъркаме ли някъде в стъпките до тук? Оказва се, че да. Когато приготвяме бутчета или крилца с кожата, тя трябва да бъде запечатана на студен тиган. Просто подготвяме месото, подреждаме го в тигана, слагаме върху котлона и чак след това го включваме. Кожата ще стане хрупкава и златиста по-равномерно, като това ще отнеме около 15 минути. След това обръщаме бутчетата с кожата нагоре и ги печем за още толкова време във фурната на около 200 градуса. В какво се крие тайната на "студения метод"? Когато ползваме студен тиган, мазнината се отделя от кожата на пилешките бутчета по-равномерно, като така е по-малко вероятно да ги загорим. Освен това не е необходимо да слагаме допълнителна мазнина, пишат The Kitchn, цитиран от lifestyle.bg. |
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове? | ||
Да (592) | 53% | ![]() |
Не (411) | 37% | ![]() |
Не мога да преценя (113) | 10% | ![]() |
За контакти:
тел.: 0700 45 024
novini@sofia24.bg