ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Бизнес
Институции
Криминални
Общество
Кметът на"Илинден" за протеста на граждани в неговия район: Видя се, че не се крия от никой
Автор: Цвети Христова 08:38 / 04.02.2024Коментари (0)291
© Facebook
Протестите са неделима част от демократичния процес и аз ги уважавам като израз на свободата на словото и правото на гражданите, да изразяват своето мнение. Протестът вчера обаче, показа колко сериозна е всъщност травмата нанесена на гражданите на района в последното десетилетие. Това написа кметйът на район"Илинден" Емил Бранчевски в личния си профил във Facebook, видя Sofia24.bg.

Ето какво още заяви той: "Разбирам, че неглижирането на проблемите на района дълги години и липсата на диалог назад във времето са създали чувство на недоверие в гражданите в институцията. На протеста, неверните обвинения за мен, които циркулират в публичното пространство и които са в разрез с всички стойности на достойнството, истината и справедливостта бяха развенчани категорично и еднозначно.

В името на добрата комуникация с всички граждани, аз поканих представители на протеста при мен, да изложат исканията си за моята оставка и аргументите в нейна полза. След първоначален отказ от тяхна страна и дълги размисли, все пак се качиха трима представители, които обаче отказаха да останат за конструктивен разговор по същество и напуснаха кабинета, по свое желание, след по-малко от 5 минути. По време на кратката визита, те видяха със собствените си очи, че не, не съм на работа в чужбина, както се твърдеше, а наистина претърпях инцидент и бях болничен.

Видя се, че не отказвам среща и комуникация с никой, както се твърди. Вратата ми е отворена за всеки, който иска да води диалог и да работи за развитието на района. Видя се, че не се крия от никой! И да, наистина има хора като мен, доказали се в професията си толкова, че да бъдат приети за членове на престижни чуждестранни и европейски професионални дружества.

Призовавам всички граждани, които имат някакви въпроси, съмнения за мен (и моята биография) и тревоги за района, да си запишат час в приемното ми време, за да ги обсъдим и заедно да предприемем действие по разрешаването им. С това, смятам темата от последния месец за изчерпана!".

Известно е, че живеещите в район "Илинден" искат оставката на Емил Бранчевски, защото "не ходил на работа, отказва прием на граждани, нито едно от обещанията му в предизборната кампания не е изпълнено и не присъства на нито едно обсъждане на бюджета за 2024 година".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Софийски новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Изграждане на Национална детска болница в София
Столичен общински съвет 2024-2028г.
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията