![](http://i.id24.bg/img/loader.gif)
ЗАРЕЖДАНЕ...
ТЕМА: |
![]() | В рубриката "Денят като гозба“ на "Фокус" своите рецепти представя Шеф Джулиян. Той се занимава от 21 години с фокуси, с илюзионно изкуство и е бил ученик на великия Астор. Шеф Джулиян има втората по големина колекция от български илюзионен реквизит. От 5 месеца е шеф-готвач на изискан...цялата новина |
Новини по темата | Общо новини по темата: 11 |
![]() | 08:40 ч., 27.05.2024 г. Тази седмица в рубриката "Денят като гозба“ на "Фокус" своите рецепти представя Шеф Джулиян. Той се занимава о... цялата новина |
![]() | 08:15 ч., 25.05.2024 г. Тази седмица в рубриката "Денят като гозба“ на "Фокус" своите рецепти представя Шеф Джулиян. Той се занимава о... цялата новина |
![]() | 13:14 ч., 18.05.2024 г. Тази седмица в рубриката "Денят като гозба“ на "Фокус" своите рецепти представя шеф Владислав Пенов. Той е кулинарен артист. Пр... цялата новина |
![]() | 15:56 ч., 16.05.2024 г. Тази седмица в рубриката "Денят като гозба“ на "Фокус" своите рецепти представя шеф Владислав Пенов. Той е кулинарен артист. Пр... цялата новина |
![]() | 11:56 ч., 15.05.2024 г. Тази седмица в рубриката "Денят като гозба“ на "Фокус" своите рецепти представя шеф Владислав Пенов. Той е кулинарен артист. Пр... цялата новина |
![]() | 10:06 ч., 08.04.2024 г. Тази седмица в рубриката "Денят като гозба“ на "Фокус" своите рецепти представя шеф Владимир Тодоров.През 2016-та т... цялата новина |
![]() | 14:44 ч., 05.04.2024 г. Тази седмица в рубриката "Денят като гозба“ на "Фокус" своите рецепти представя шеф Владимир Тодоров.През 2016-та т... цялата новина |
![]() | 11:29 ч., 06.03.2024 г. Десертът генерално в традиционната балканска кулинария често е пренебрегван. Това каза за рубриката "Денят като гозба" на "Фокус"... цялата новина |
![]() | 19:08 ч., 13.02.2024 г. Тази седмица в рубриката "Денят като гозба" на "Фокус" своите рецепти представя Мариела Нордел. Те са изключително подходящи за... цялата новина |
![]() | 10:07 ч., 05.02.2024 г. Няма как да говорим за една българска седмица и да пропуснем свинското месо. Има хора, които даже ще ме заклеймят, защо чак в четвъртък започнах... цялата новина |
За контакти:
тел.: 0700 45 024
novini@sofia24.bg