ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Изненада, вижте кого обвини Стоян за отпадането си от "Игри на волята"!
Автор: Екип Sofia24.bg 13:36 / 30.10.2021Коментари (7)553
След оспорвана битка Стоян Димитров напусна предаването "Игри на волята: България“ и в "Събуди се“ той разказва за живота си след риалити формата, и за борбата на един полицай на и извън терена. Петдесетгодишният състезател в националния отбор по ръгби е единственият спортист в страната ни с четири шампионски титли от четири различни отбора по ръгби.

"Тъжно ми стана, когато напуснах, защото много ми се играеше. Виновен съм си сам, че отпаднах толкова рано. В племето нямаше усмивки, а напрегната обстановка. Когато водех доста в последната битка, чух Димо да казва, че Мани слага четвъртото си кубче, а аз бях сложил пето и ми оставаше само едно. Казах си, че играта за нея приключи и започнах да си представям как се завръщам и ме посрещат съотборниците ми. Това ми изигра много лоша шега. Тогава се разконцентрирах, паднаха ми кубчетата и трябваше време да вляза отново в кондиция. Това че съм отпаднал победен от Мани, не ме притеснява, тъй като съм печелил много по-важни битки и то особено когато съм играл за трибагреника и съм слушал националния химн“, разказва Стоян.

"Като цяло ме е яд, че отпаднах толкова рано, защото имаше неща, които можеше да покажа, но от друга гледна точка, съм благодарен, че този формат, без да искам, ме тества в няколко насоки. Удовлетворен съм, че разбрах, че моето тяло може да понесе всякакви натоварвания, диети и гладувания, и най-важното, че съм супер здрав“, допълва темата за преждевременното си напускане на предаването.

"Една от причините да вляза в "Игрите“ е, че имах нужда от промяна, тъй като от 31 години работя в една система. Другата причина е да покажа, че хората и над 40 или 50 години не са втора категория. Те са работоспособни и имат натрупан голям опит. Не са по-малко конкурентни от младите“, разкрива полицаят мотивите си да се включи в хитовото риалити.

"Случайно постъпих в редиците на МВР, като идеята ми беше да започна и по-късно да кандидатствам във Военно-въздушното училище. Но работата ме плени с много неща“, споделя за избора си на професия полицаят.

За уважението към полицаите

"Има три професии, на които държавата е длъжник: учителите, докторите и служителите на МВР, като тук се включват пожарникарите и полицаите. Но това зависи и от нас. Това, което правим самите ние, има отзвук в обществото. Ако самите ние не работим, не си изпълняваме задълженията и не помагаме, няма как да очакваме любовта на хората. Лошото е, че в последно време ставаме буфер между различните политически партии. Но за нас е важно да пазим законността“, изказва мнението си за статута на полицаите у нас Стоян.

Най-тежкото изпитание в живота му

"Преди години простреляха един колега от 5-то Районно Управление в едно мазе и бях свидетел на случката. Много тежко го приех, тъй като единият колега почина, а другият си изгуби слуха, но имаше късмета да оживее. Друг тежък момент беше ,когато за първи път стреляха по мен. Гледал съм много филми и ми изглеждаше лесно. Но се оказва различно в живота и всичко научено в Школата за миг се изпари. Трудно се преживяват тези моменти, но с времето си изработваш имунитет.“

"За мен "Игри на волята: България“ си беше едно връщане към детството. Обичам да играя много игри. Беше по-скоро забавление, а не изпитание. Имам много фаворити в предаването. Морунов е много добре подготвен от Бойците. От Шампионите, тъй като за мен те са такива – Борис и Андрей, а жените им, всичките са достойни. От Приключенците също имам фаворит – Статимир“, разкрива предпочитанията си за победител Стоян.


Още по темата: общо новини по темата: 3086
04.10.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
14.08.2022 »
18.07.2022 »
предишна страница [ 1/515 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И защо не казват "СТАРТ", "НАЧАЛО" или друга българска дума, ами "екшън"??? В коя държава се намират водещите? Само не ми пишете, че форматът не е български.Гледала съм го и на други държави, всяка си използва местни думи, а не такива от езика на "братята" ХаМеРиКаНцИ.
+5
 
 
От участник във формата и то от този сезон,знам,че всичко е наредено,лансират се играчи,които ще направят интрига,битката така я избират,че да върви напред играча който са избрали сценаристите.От тогава спрях да го гледам.
+5
 
 
Това е най-нареденото шоу. Изключително манипулират чрез игрите в полза на един или друг участник или отбор. Много субективно подреждане на игри.
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Застреляха Алексей Петров
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията