ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Депутат от "Възраждане": Касиерка на "Билла" ми се разкрещя да си сложа маската правилно
Автор: Екип Sofia24.bg 09:21 / 21.01.2022Коментари (39)790
©
Адв. Елена Гунчева е депутат от "Възраждане" и практикува професията си в Пловдив. В социалните мрежи тя споделя за нейно неприятно изживяване в супермаркет "Билла".  Според думите на Гунчева, служителка й се е разкрещяла да си сложи маската правилно. Народният представител се зарича повече да не пазарува в магазини, които сляпо изпълняват заповеди.

Припомняме, че носенето на медицински маски в затворени обществени пространства е задължително както за персонала, така и за клиентите.

Ето разказа на адв. Гунчева.

Дотук с Билла! Без да съм била някога фенка на тези магазини, днес прекрачиха границата на търпението ми. Една нагла и арогантна касиерка ми се разкрещя да си вдигна маската, като не да се махам от магазина /явно си въобразяваше, че магазинът е неин, а заплатата й се появява незнайно как от въздуха/. Принципно бих проявила разбиране при добронамерена забележка или молба, но наглото поведение, придружено с истерични крясъци, идва в повече.

Друга служителка надуто обясни, че те не мислили, а изпълнявали закона! То не е закон, а заповед, с която се отменят права по закон, ама съществото явно нямаше капацитета да го разбере. Отново с призиви да не пазарувам в магазина им, в които задължително ще се вслушам. Май бизнесът е време да осъзнае, че се издържа с парите на клиентите си, а не е на издръжка към Министъра на здравеопазването.

Аз в магазини, в които сляпо изпълняват заповеди, без да мислят, няма да пазарувам. И с невъзпитан персонал, който не е наясно откъде му идва заплатата! А и все пак да подкрепя българския бизнес!


Още по темата: общо новини по темата: 4363
09.04.2024 »
09.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
08.04.2024 »
предишна страница [ 1/728 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Че ти да не си богиня, та правилата да не важат за теб?
+1
 
 
Лелее,какво ли ще стане сега с Била,въпросната няма да пазарува,да не вземе да заслабне?
+1
 
 
Ало,много на сериозно се взе въпросната адвокатка,която взема пари и не върши работата която обещава.Та като гледам и слушам,явно същата ще я върши и в парламента.Много показност и много явно напъване.
+3
 
 
Госпожо Гунчева, Вие сте срам за българското общество. Ако дойдете при мен, с маска под носа, ще Ви помоля да си я сложите както е редно и чак след това ще Ви обслужа. Ако не желаете, просто няма да Ви обслужа. Не стига че е виновна,Ами и се възмущава разбираш ли колко е права. Вкъщи ще си правите каквото искате. Като сте на обществени места сте длъжна да спазвате правилата, такива каквито са, харесва Ви или не. Айде де, тръгнала и да се оплаква.
0
 
 
Края на всичката тази простотия може да се сложи ,когато започнат да се водят дела лично срещу тези ,които не пускат гражданите да влизат в оцекта ,касиерите ,които отказват да обслужват хората,защото те извършват товва незаконно .Никой не може да ги задължи да нарушават Конституцията под никаква заплаха в т.ч.и работодателите им.Когато има осъдени от тях всимко ще спре разбирайки ,че работодателя не може да изисква това от тях.
-4
 
 
Може ли да има толкова заспали овце ????Аз също ходя без маска,това че някойси издал някаква заповед заради някаква измислена ПЛАНдемия НЕЕ ЗАКОН !!!! Хубаво е малко да се поинтересувате преди да пишете.Я покожете ми ЗАКОН за задължително носене на маски.Евала на депутатката !
+3
 
 
Тая кво, като пърди на депутатски стол може да си прави квото си иска и да нарича обикновения човек същество ли? Тези правила сте ги наложили вие и трябва и вие да ги спазвате, слагай парцала на клюна и недей знай много, пръдня!
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Космическа надпревара
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
План за възстановяване и устойчивост на България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията