ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (6)
Betway България сочи Ливърпул като тотален фаворит срещу Уотфорд на "Анфийлд"
Автор: Екип Sofia24.bg 22:36 / 23.03.2022Коментари (0)184
©
Възпитаниците на Юрген Клоп продължават ожесточената си гонитба с Манчестър Сити в класирането, а победата срещу "стършелите“ е повече от необходима.

Основният претендент за титлата в английската Висша лига Ливърпул посреща на "Анфийлд“ борещия се за оцеляването си Уотфорд на 2 април от 14:30 часа.

"Мърсисайдци“ са в страхотна серия от 9 последователни победи в Премиър лийг, като те ще искат да продължат с добрите резултати и срещу "стършелите“ след паузата.

В последния кръг от първенството Манчестър Сити направи грешна стъпка по пътя си към трофея, след като завърши наравно 0:0 при визитата си на Кристъл Палас на "Селхърст Парк“. Това даде нови надежди на Юрген Клоп и компания, които са с актив от 69 пункта и изостават вече само на точка от "гражданите“.

Отборът на Уотфорд, който до последно ще иска да запази елитния си статут и да се състезава във Висшата лига и през следващата година, записа много ценен успех при гостуването си на Саутхемптън с 2:1. "Стършелите“ обаче продължават да бъдат 18-и във временното класиране, като изостават на три точки от Евертън, който заема 17-ата позиция.

Ливърпул е тимът с най-доброто нападение в Премиър лийг със 75 реализирани попадения, а Уотфорд е съставът с третата най-лоша защита с 55 допуснати гола.

Новият хит на родния пазар – букмейкърът Betway, дава много голямо предимство за победа на домакините от "Анфийлд“ с коефициент от 1.13 срещу 19.00 за "стършелите“. Равенството пък е със ставка от 9.00.

Какви са шансовете на Ливърпул и Уотфорд да си разменят попадения според Betway Бълтария – за опцията гол/гол английският букмейкър дава добър коефициент от 2.10.

Друг от вариантите за тази среща е да комбинирате краен резултат и двата тима да отбележат – за успех на "мърсисайдци“ и гол/гол коефициентът скача на 2.62 срещу 23.00 за победа и гол/гол на Уотфорд. Същата комбинация за равенство пък е със ставка от 10.00.

Наред с това на официалния Betway сайт имате редица възможности да направите залози при невероятни коефициенти за топ 5 първенствата в Европа, за останалите мачове от efbet Лига, както и за голяма част от шампионатите на Стария континент.

Betway най-бързо развиващите се букмейкъри има и доста примамливи предложения за всички свои нови клиенти. Бонус на Бетуей при регистрация достига до 100% от първоначалния депозит до 200 лева в секция Спорт.

Betway сайт за България е отлично разпознаваем букмейкър в цял свят, който се ползва с най-голямо уважение сред играещите, а колосалните бонуси и редицата възможности за залози на спорт правят букмейкъра една предпочитана дестинация за онлайн потребителите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Стамен Белчев ще говори пред медиите преди последните мачове на ЦСКА за сезона
Левски срази Марица и е новият волейболен шампион при 18- годишните
Страхотно! Григор Димитров ще е сред Топ 10 на Ролан Гарос
Зона София спечели четвъртото издание на "Турнир на талантите"
Официално: Григор Димитров остава сред най-добрите в тениса
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията