ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Мино Райола е жив: Ядосан съм, че за втори път в рамките на 4 месеца ме убиват
Автор: Екип Sofia24.bg 16:29 / 28.04.2022Коментари (0)1655
Информацията за смъртта на известния футболен агент Мино Райола обиколи земното кълбо днес. Тя обаче беше опровергана минути по-късно. Около 14:30 часа спортната библия "Гадзета дело Спорт" съобщи, че футболният агент е починал. Отговорът на неговата дясна ръка Хосе Фортес Родригес и лекуващият го лекар Алберто Дзангрило беше светкавичен. Двамата отрекоха това да е истина. 

“Мино е в тежко състояние, но не е издъхнал", заяви съдружникът му.

“Бесен съм от телефонните обаждания на псевдо журналисти, които спекулират за живота на един човек, който се бори да оцелее", заяви пък д-р Алберто Дзангрило от клиника “Сан Рафаеле" в Милано, където е приет за лечение Райола.

Не закъсня публикация и от профила на Мино Райола в “Туитър": “Настоящото ми състояние за онези, които се чудят: ядосан съм, че за втори път в рамките на 4 месеца ме убиват. Изглежда още, че съм в състояние да възкръсна".

Припомняме, че през януари Райола претърпя операция в Милано. Той е един от най-известните футболни агенти през последните години. Преди две години списание “Форбс" съобщи, че той притежава богатство в размер на 100 млн. евро.

Мино Райола има слава на човек, с когото трудно се водят преговори, защото иска високи комисионни. Години наред той изнудваше Милан за пари по отношение на договорите на Джанлуиджи Донарума. Скандалите започнаха още през 2017 година, когато 17-годишният вратар трябваше да подпише първия си професионален договор с "росонерите". Нещата завършиха катастрофално за италианския тим, тъй като Донарума премина в Пари Сен Жермен през лятото на 2021 година без трансферна сума. Вратарят подписа договор за 5 години с парижани със свободен трансфер, след като договорът му с Милан изтече, а Райола, Донарума и шефовете на Милан не постигна договорка за нов контракт. 

Мино Райола е бил или е агент на световни футболни звезди като Златан Ибрахимович, Ерлинг Холанд, Пол Погба, Марио Балотели, Павел Недвед, Матайс де Лихт, Джанлуиджи Донарума, Ромелу Лукаку и Марко Верати.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Велико! Григор Димитров се изкачи до номер 1 в света в уникална статистика
ЦСКА със страхотен обрат срещу Арда в Кърджали
ЦСКА 1948 и Локомотив (Пловдив) не се победиха в Първа лига
Григор Димитров е втори в света по любопитен показател, Джокович не е в Топ 10
Левски с отборната титла при класиците на Държавното по бора при момчетата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията