ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (1)
Най-новото попълнение на ЦСКА-София се сбогува с Хаджи и Констанца
Автор: Екип Sofia24.bg 19:36 / 25.06.2022Коментари (0)464
©
Най-новото попълнение на ЦСКА - София Брадил де Нойер използва социалните мрежи, за да се сбогува с вече бившия си клуб Фарул (Констанца). Той изказа и специални благодарности на треньора Георге Хаджи.

"Искам да благодаря на Фарул Констанца за страхотното време, което прекарах с отбора, щаба, ръководството и всички фенове. Напускам клуба след пет години със страхотни спомени. Специални благодарности на господин Хаджи, той ме направи играча, който съм днес“, написа нидерландецът в Инстаграм.

24-годишният футболист играе като ляв бек и през изминалия сезон е изиграл за тима си 38 мача, в които е записал едно попадение и 6 асистенции, допринасяйки за класирането на Фарул за евротурнирите. Той има над 100 мача в румънската Лига 1, но тогава отборът се казва Виторул. Играл е също така за украинския Ворскла, а първите си стъпки в професионалния футбол бранителят прави с Дордрехт. Новото попълнение ще се присъедини в неделя към новите си съотборници в Австрия.

Де Нойер е третото ново лятно попълнение след Станислав Шопов и Туфегджич. Любопитно е, че нидерландецът се оказа братовчед на бившия футболист на Левски Джереми де Нойер, който игра на "Герена" от 2015-а до 2017 година.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията