ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (4)
Крушарски за феновете на Ботев: Ако аз бях шеф на полицията, щях да ги изрина с лопатата
Автор: Стойчо Генов 10:43 / 04.09.2022Коментари (9)2762
Бившият собственик на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски логично бе щастлив след победата над Ботев с 1:0 в пловдивското дерби. Бизнесменът напусна с настроение стадиона в "Лаута", но осъди поведението на привържениците на гостуващия отбор.

Ето какво каза Крушарски пред журналистите след края на дербито:

Нали знаете, че където съм аз, там е и победата. Аз съм фен на Локомотив. Локомотивът от днес тръгва пак по надолнището. Оттук нататък момчетата ще вдигнат духа. Когато съм казал нещо, то винаги е ставало. Щом вътрешният глас ми говори. Можех да ви кажа и точния резултат, ама щяхте да го играете в тотото.

Аз съм един от талисманите на Локомотив. Фланелката ми стои горе, най-нависоко. Да, все още имам участие в управлението на клуба.

Полицаите ги е страх. Като ги е страх, тогава да не пускат феновете на стадиона. Такива в Аржентина и Бразилия изобщо не ги допускат да влизат вътре, а ние им позволяваме да хвърлят ракети. И полицията в същото време ги пази. Ако аз съм им шеф на полицията, досега да съм ги изринал тези фенове с лопатата. Нямаше да има никакви успехи в това начинание. Не дай си боже да утрепат човек. Тогава кой ще е виновен? Чакаме това да стане и тогава ли ще взимаме решение? Ще предложа на БФС на такива мачове феновете на гостите да не стъпват на стадиона.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Крушарски побъркваш ги жълтите гниди.Каквото и да кажеш все те те обсъждат.Нищо не си им направил нали освен една пета и шест бахура
-1
 
 
Както винаги Крушарски е точен.Голям президент и голям ЧОВЕК.Да е жив и здрав!!!
0
 
 
Лумпените от околните села !!!
-1
 
 
Крушарски с цървули управия няма .Те не ходят на мач а за да правят зулуми.Тези олигофрени хич не мислят ,че има деца .Да се разгледат камерите и жестоки глоби ако трябва и да ги изхвърлят заради тези простаци и идиоти.
+1
 
 
Вече се знае полицая вкарал ракетите. Интересното е,че този полицаи с действията си е наранил друг полицаи. Смятай за каква полиция става дума. НаштЪ полиция ни пази:)))
+4
 
 
Трябваше полицията да остави на нас да ги изхвърлим от стадиона тия гнусни талибани
+3
 
 
Ръководството на Локомотив задължително трябва да пусне декларация срещу полицията. Феновете на Ботев си мятаха седалки, бомби и ракети, абсолютно спокойно. Полицията само гледаше и грам не си мръдна пръста за да предотврати тежък инцидент. Полицията допусна да се безчинства на Лаута от шепа лумпени. Това е недопостимо.
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ето къде може да гледате мача между Григор Димитров и Карлос Алкарас
Левски обяви стартирането на продажбата на билети за мача с Лудогорец
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Григор Димитров с нова победа и сигурен двубой с Карлос Алкарас
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията