ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (3)
Времето за грешки приключи! Започват елиминациите на Световното по футбол!
Автор: Екип Sofia24.bg 10:51 / 03.12.2022Коментари (0)1086
©
В събота започна същинската част от Световното първенство 2022 в Катар - елиминациите! Някои от фаворитите вече допуснаха по една-две издънки по време на груповата фаза, но времето за грешки изтече - отсега нататък всяка малка неточност ще бъде наказвана тежко, а най-добре подготвените ще стигнат най-далеч на шампионата на планетата. 

Старт на осминафиналите на Световното по футбол 

Груповата фаза на шампионата приключва в петък вечер, а в програмата на Световното първенство стартът на елиминациите е заложен още в събота. И първите няколко сблъсъка вече са ясни, а efbet предлага топ коефициенти за тях.

Два фаворита на фокус в събота 

Първи на сцената сред фаворитите за титлата излиза Нидерландия, която обаче ще има много тежка задача срещу САЩ. "Янките" са допуснали само един гол в турнира до момента и, въпреки че не показват най-доброто от себе си в атака, определено могат да разчитат на отличната си дефанзивна линия. 

Нидерландия е в ролята на фаворит с коефициент 2.05* в платформата за онлайн спортни залози и казино игри - efbet, докато успех за САЩ е оценен на 4.40*. Очакванията определено не са за голове, тъй като коефициентът за над 2.5 гола е 2.40*. 

Във вечерната програма Аржентина е абсолютен фаворит срещу Австралия, въпреки че "кенгурата" поднесоха изненадата, отстранявайки Дания от Световното. Шансовете на "гаучосите" да приключат мача в редовното време са оценени на 1.23*, докато този развой в полза на Австралия е 19.00*!

Шампионът няма намерение да отпада на осминафиналите

Полша се промъкна през иглени уши, за да играе на осминафинали, а наградата на тима е... челен сблъсък със световния шампион! Въпреки че не убеди с играта си, "дружина полска" демонстрира добра защита и фантастичен вратар в лицето на Войчек Счесни, която е готова и да вгорчи живота на "петлите". И въпреки това - победа в редовното време за Франция е оценена на 1.31*, което говори достатъчно колко сериозна е ролята на аутсайдер за Полша. 

Вечният претендент Англия 

Англия отново мечтае да стигне до заветната световна титла, която бяга на тима от 1966 година насам. Преди 4 години отборът завърши на 4-то място, достигайки до полуфиналите, а пътят към нови полуфинали (а защо не и финал) започва от Сенегал. Африканският тим беше първият тим от континента, който се класира към осминафиналите, но шансовете на отбора изглеждат минимални. Ако все пак се стигне до изненада, то Сенегал е отбор, който е способен на това. 

*Коефициентите подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Карлос Алкарас: Григор ме накара да се чувствам като 13-годишен
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Ето къде може да гледате мача между Григор Димитров и Карлос Алкарас
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията