ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Зейнеб аут от телевизията
Автор: Екип Sofia24.bg 08:58 / 23.10.2023Коментари (1)238
©
Работата май е последното, което занимава многодетната майка Зейнеб Маджурова, но и никой не напира да я връща на работното й място в Би Ти Ви, научи "Уикенд". Тя най-вероятно ще се раздели официално с телевизията, когато отпускът й по майчинство изтече. Говори се, че в предаването "Тази сутрин", където работеше преди да роди своите близначки Василиа и София миналата година, вече не искали да я държат на екран. 

По закон телевизията няма как да уволни Зейнеб, докато децата й не станат поне на 3 години. Дотогава има още доста време, тъй като близначките й навършиха годинка съвсем наскоро – в края на лятото. Това означава, че в Би Ти Ви са длъжни да й пазят място поне още две години. Ето защо името на чаровната водеща все още е в списъка с лица на канала. Това обаче не означава, че ще остане там още дълго. Макар да няма как да я уволнят преди третата година на децата й, от Би Ти Ви не са длъжни да пазят старата й длъжност, нито нейната заплата. Преди да излезе в майчинство, Зейнеб водеше рубрика с много спорни качества в сутрешния блок. Тя се излъчваше само веднъж седмично – в петък. Блондинката правеше интервюта по около 15 минути с популярни хора, които се твърдеше, че сама избира, а имаше ангажимент да участва и в коментаторския панел в първия час на предаването, в който се говорят общи приказки – отново само в петък.

Каква заплата е взимала за този свой труд, е фирмена тайна, но редовите служители в телевизията много се дразнели, че й се плаща практически за нищо, докато самите те се бъхтят по 12 часа на ден. Шушука се, че това едва ли ще се повтори, след като Зейнеб се върне от майчинството си. Очаква се да я натоварят с истинска работа, например да я направят репортер, който да отразява актуални събития. Това означава, че 15-те минути в ефир веднъж седмично ще бъдат заменени от ходене на работа всеки ден, е вероятно и дежурства на смени, които за останалите водещи са рутина. Многодетната майка, която има и по-голяма дъщеря, освен близначките си, най-вероятно няма да се съгласи и ще напусне.

Зейнеб стана водеща в Би Ти Ви преди две години, след като приключи отпускът й по майчинство с нейната първа дъщеря Мириам. На работа тогава я взе вече бившият шеф на новините Антон Хекимян, който в момента се бори да става кмет на София.

Преди Би Ти Ви родената в Бургас звезда беше лице на Нова тв, но обяви, че искала да се занимава с нещо по-сериозно, затова се преместила. Това сериозно нещо се оказаха вече споменатите интервюта веднъж седмично. Според слуховете, основната причина за назначаването й е бил нейният мъж – милионерът Стоян Балевски.

Издействал й мястото, за да поддържа имиджа си на звезда на екрана, а в същото време да не е твърде заета. Така тя хем блести в телевизията, хем през повечето време е с детето си. Зейнеб водеше рубриката си в продължение на година. После роди близначките и пак излезе в майчинство.

Новият шеф на новините Ралф Бартолайт, който е и главен изпълнителен директор на телевизията, няма да я търпи на работа хора, ако продължава да не правят нищо, смятат работещи в Би Ти Ви. Като германец той трудно приемал често срещаните български шуробанашки практики. Затова се очаква в момента, в който бляскавата блондинка се завърне, да я постави пред избор – или да работи наистина, или да напусне. Никой в телевизията не очаква от нея да избере първото. В същото време хората са убедени, че ефирът едва ли ще изгуби, ако рубриката й изчезне завинаги.


Още по темата: общо новини по темата: 5485
18.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
предишна страница [ 1/915 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да гледаш деца практически нищо ли е ? Мишки долни . Искате деца , а жените биват гонени и уволнявани като родят . Ще плащате мишки долни защото това е закона !!
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Матури 2024 г.
Столичен общински съвет 2024-2028г.
Парламентарни избори 2024
Изчезна 12-годишно дете от Перник
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията