ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (7)
Световни тенис звезди питаха неудобни въпроси Григор Димитров
Автор: Георги Куситасев 11:25 / 18.04.2024Коментари (0)815
© Instagram: team_g_dimitrov
Григор Димитров за пореден път беше предпочетен за видео материал от Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP). Световният номер 10 отговори на неудобни въпроси от страна на свои колеги в тениса. Сред играчите бяха лидерът в ранглистата Новак Джокович, номер 9 Хуберт Хуркач, номер 16 Томи Пол, 18-ият Александър Бублик, както и бившият член на "Топ 10" - Феликс Оже-Алиасим и австралиецът Танаси Кокинакис.

"Защо мен? Кой го реши? Аз съм толкова обикновен човек", заяви  Григор Димитров, когато разбра за това.

Феликс Оже-Алиасим: Привет, Григор! Това съм аз, Феликс. Понякога тренираме заедно в Монако и знам, че обичаш през уикендите да отскачаш до Милано. Кога ще ме заведеш там и ще ме разведеш? Трябва да знам какво е хубаво там.

Григор Димитров: Сега щом знам, че си отворен към това, то ще се радвам да те взема със себе си, човече. Ще ти покажа тайните на живота през уикенда. Ще караме бързи коли, ще се насладим на хубава храна, малко шопинг, ще попием от атмосферата и е време да се връщаме на корта, приятелю. Ще го уредим.

Новак Джокович: Григор, знам че си голям фен на гривните Van Cleef. Колко имаш? Между другото, моят син ме попита дали може да носи такава гривна, но му казах, че това няма как да се случи на 9-годишна възраст. Той обаче ме попита защо ти тогава ги носиш и разбра, че може да бъдат и мъжки аксесоар. Просто имай предвид, че вече се говори за теб вкъщи, така че ти благодаря, или пък не ти благодаря.

Григор Димитров: Новак, повече, отколкото можеш да сложиш на китката си, човече. Голям фен съм на тази марка. Не съм сигурен дали можеш да понесеш толкова блясък, но можем да опитаме.

Танаси Кокинакис: Здрасти, Григор! Исках да попитам колко дубъла и снимки отне, за да подберете най-добрите за фотосесията ти на бельо с Lacoste?

Григор Димитров: Благодаря ти за въпроса, Коки! Ще бъда честен с теб и ще ти кажа, че отне цял ден снимки и трябваше да бъде само по бельо в продължение на 9 часа. Имаше някои много неудобни неща, които трябваше да нося по време на снимките, но не се чувствам комфортно да споделя в момента.

Томи Пол: Искам Григор да ми разкаже как е бил откраднат часовникът му. Знам, че е неприятна тема, но чувствам, че хората трябва да знаят.

Григор Димитров: Томи, благодаря, че ми напомни този болезнен момент за мен. Накратко се случи следното - карах кола и изведнъж мотоциклетист се приближи до мен и счупи едно от страничните ми огледала. Аз се опитах да го оправя, но тогава отзад се появи още един човек и ме хвана за ръката. Опитах да се съпротивлявам и държах часовника в ръката си, но той го преряза с нещо много остро и го отмъкна. Хубавото е, че нищо не се случи с ръката ми. Надявам се този отговор да те удовлетворява.

Александър Бублик: Григор, винаги съм искал да те питам как миришеш толкова добре на корта. Играли сме цели 6 пъти и винаги ухаеш перфектно. Сподели ми тайната си, защото имам чувството, че сме излезли на вечеря.

Григор Димитров: Алекс, щом двамата сме на корта, считай го за среща. Радвам се, че мириша добре. Това е наистина важно. Мисля, че почти винаги сме играли рано през деня и това определено помага. Използвам много различни парфюми, така че можеш да ме попиташ следващия път в съблекалнята и ще ти покажа.

Хуберт Хуркач: Григор, искам да попитам какво е човек да бъде в твоите обувки? Как да постигнем това ниво на живот?

Григор Димитров: Съжалявам, но винаги се разсмивам, когато видя Хуби. Хуби, заедно сме почти всеки ден и ти показвам този начин на живот отблизо и какво ти трябва, за да го живееш. Гордея се с теб, че си оставил брадата да расте, както те посъветвах. Колите също са много важни, а ти се справяш чудесно по този параграф. Освен това си страхотен тенисист, което е основното. Трябва да излизаш малко повече с мен и ще постигнеш много неща. Заедно можем да нанесем много щети. Изцяло съм твой, Хуби.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Волейболният Левски представя филм - История на бъдещето
Страхотна новина за Григор Димитров
Ето кой ще ръководи битката за евротурнирите между Ботев Пловдив и ЦСКА 1948
Обявиха кой ще свири мача между Славия и Арда в битката за място в евротурнирите
Волейболният Левски представя филм - История на бъдещето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията