ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Родните звезди топят бързо килограми, каква е тайната им
Автор: Екип Sofia24.bg 20:42 / 18.05.2024Коментари (0)853
©
Режисьорът Людмил Иларионов-Люси и народната певица Николина Чакърдъкова свалиха килограми като актьора Герасим Георгиев-Геро с операция на стомаха.

Актьорът Герасим Георгиев-Геро отслабна с над 20 килограма благодарение на бариатрична операция. Процедурата е извършена в София противно на последната мода родните звезди да се подлагат на подобни интервенции в Турция. За операцията разкри самият Геро пред Елизабет Методиева в интервю за предаването “На кафе“. На въпроса на какво се дължи драстичното му отслабване и има ли тайна диета Георгиев първо се пошегува, че Рачков му е казал да се вземе в ръце, и той затова слабее, но след това напълно сериозно разказа за начина, по който е смъкнал толкова много килограми. "Спазвам някакъв режим, но генералното е, че си направих бариатрична операция в София при доцент Гроздев. Сега спазвам режим. Всичко е наред, под контрол, без рискове и се чувствам добре“, заяви Геро.

Кантар

Една от първите родни звезди, които се подложиха на операция на стомаха за сваляне на килограми, беше режисьорът Люси Иларионов. За разлика от Геро той се оперира в Турция. Само за 7 месеца тогава той успя да свали 76 килограма. Така след операция на стомаха от 182 стигнал до 106 кг, но заветната цел беше да слезе до 85. Ходил на консултация с лекар, който му обяснил, че има три варианта, които да му помогнат да отслабне, пише "Телеграф".

“При единия се слага пръстен, при другия се прави подгъване на стомаха, а при третия се изрязва част от стомаха", разказва Люси. Тъй като режисьорът вече бил с много натрупани килограми, за него била подходяща само третата операция. Христо Мутафчиев му препоръчал клиника в Анкара, Турция, и му дал координатите. Операцията била безкръвна и продължила по-малко от час. Направили му я сутринта, а  вечерта Люси вече се разхождал из стаята. “Прави се нещо като стомашен ръкав", разказа тогава той. "Размерът на стомаха толкова се намалява, че става като на бебе. След като са изрязали голяма част от него, през следващите месеци не се изпитва глад, а това помага допълнително за свалянето на килограми", обяснява режисьорът. В свои интервюта Люси признава, че се е подложил на тази интервенция не толкова от суета, а тъй като се появили редица болести. Преди време любимата народна певица на България също призна, че в желанието си да свали килограми си сложила пръстен на стомаха. Според нея единственото предизвикателство, с което през годините не можела да се пребори, е... диетата. "Най-трудно ми е да съм на хранителен режим. Всичко друго мога да направя, но диета не съм способна да спазвам и не знам защо. Приемам се и се харесвам каквато съм, дори се шегувам, че за 53-годишна баба на 4 внучета си изглеждам прекрасно", споделя певицата. Така попаднала на операционната маса и си поставила пръстен за свиване на стомаха. Целта била да започне да приема по-малко храна. Самата певица обаче обвинява оперативната намеса за последващите й здравословни проблеми. Самата тя споделя, че за малко да издъхне на операционната маса заради поставения гастрален пръстен.

"След диагнозата рак и операцията, която претърпях, направих тежък перитонит и беше още по-трудно, защото за 10 часа можех да умра. Тогава за пръв път чух доктора да казва: "Тази жена, ако не я оперираме до 10 минути, я губим“. После пък направих тежка белодробна емболия, но слава Богу, оцелях. Но с днешна дата никога не бих си поставила вече т.нар. пръстен в стомаха, не че той беше причината за моите проблеми“, признава певицата, която днес е забравила за тежките здравословни премеждия и изглежда повече от прфектно.

Риск

Вместо да се подлага на тежки режими и диети, преди време актьорът Руслан Мъйнов също се подложи на подобна операция. Той се превърна в  поредната родна звезда, която се провали в отслабването си с гастрален пръстен и бързо възстанови килограмите си. Комикът си направи операцията в клиника в Пловдив. Според светската мълва Любо Нейков също се е подлагал на подобна операция, но за съжаление безуспешно. Актьорът свалил само няколко килограма, които бързо възвърнал, освен това по време на операцията се появил сериозен риск за здравето му, тъй като се оказало, че имал алергия към упойки.

Азис е още една от звездите, които от години се борят с килограмите. Славеят на родния попфолк претърпя редица пластични операции и естетически корекции, между които и поставяне на пръстен в стомаха. Тази процедура и при него не даде големи резултати, вследствие на което певецът премина през редица липосукции. Белезите на певеца от манипулацията са видни дори и на снимките му. Наскоро той пак сподели кадър на коремните си мускули, на които се видяха пресните белези след интервенцията. Опитите на Азис да влезе във форма не спират. За съжаление обаче ефектът от изсмукването на мазнините чрез подобна намеса не е постоянен, особено ако не се спазва подходящ режим месеци след операцията. Очевидно режимът на Азис и липсата на воля не позволяват да запази дълго резултатите.

Опитите на певеца да покаже форма не спряха дотук. Само няколко снимки след тази изпълнителят се изфука с плочки на корема, които обаче се оказаха продукт на лазер, а не на сериозни тренировки в залата. Изграждането на т.нар. плочки на корема се оказа предпочитана операция за не една или две от родните светски личности. Мис Силикон Михаела Стоичкова също изостави тренировките и си направи цели 4 плочки на корема със същата процедура. Преди нея със стегнат корем в мрежата се изфука Евгения Джаферович. За разлика от другите си колежки гримьорката не скри че здравият корем е плод на естетическа корекция.

Глад

И докато редица знаменитости избират да ваят тела с медицински иновации, други се подлагат на разнообразни диети. Моделката Светлана Гущерова например стана особено популярна с гладуването си. Тя винаги е признавала, че харесва много слаби тела. Въпреки четирите си деца тя се хвали с моделски килограми. Блондинката признава, че й е най-любимо, когато на кантара види 45 килограма. Подобна форма не е възможна без глад. Така Светлана открила своята формула – фастинг. Става дума за режим, при който се спазва ежедневно гладуване от по 14-16 часа. Което означава, че първото й хранене е към 13:00, последното към 19:00 вечерта. Самата Светлана признава, че не е запалена по спорта, но е открила най-добрия начин за своето тяло.

Преди време пък Тита се похвали, че е успяла да свали цели 5 килограма само за седмица, и то с хамбургери. Изпълнителката използва специален режим на хранене, в който включи всякакви вкуснотийки, но приготвени по специален начин. В менюто на звездата имало дори сладки неща. Тя обясни, че целта й е да намали теглото си максимално, разбира се, спрямо нейния ръст и телосложение. “Идеята е да се чувствам здрава, пълна с енергия и добре в кожата си“, каза  тя.

Режимът на Тита е изготвен индивидуално специално за нейните потребности от Енджи Касабие.

Катето Евро тръгна на йога

Актрисата Екатерина Евро показа, че се е заела с йога упражнения. "По-добре късно, отколкото никога“, написа тя и сподели снимка от първата си тренировка. Освен нея сред звездите има доста запалени по йогата. Във форма след раждането си по този начин влезе певицата Джина Стоева. От години Нети поддържа младежкия вид на тялото и на лицето си с йога.


Още по темата: общо новини по темата: 5706
01.06.2024 »
01.06.2024 »
01.06.2024 »
01.06.2024 »
01.06.2024 »
01.06.2024 »
предишна страница [ 1/951 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Честване на 2 юни - Деня на Ботев
Парламентарни избори 2024
Космическа надпревара
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията