ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (2)
Мъри заплаши трима с изваждане от отбора
Автор: Екип на Sofia24.bg 13:26 / 04.03.2008Коментари (0)2483
© Sofiadnes.com
Трима футболисти на Левски са с последно предупреждение за изваждане от първия отбор. Станимир Стоилов прибягна до тази мярка след слабата игра при победата с 1:0 над Вихрен. Според запознати на мушката са попаднали Мирослав Иванов, Зе Суарес и Николай Димитров, които този път се разминаха с наказанието. Мариян Огнянов също се оттърва, като за него се застъпи помощник-треньорът на младежкия национален отбор Асен Букарев.

Бившият играч на Левски едва успя да убеди Стоилов да пусне Огнянов за двустранната игра в Благоевград, след като Мъри бе подготвил наказателни тренировки за нападателя. "Не виждам с какво можем да се похвалим след този мач. Напротив, казах на трима, че са ме разочаровали, защото могат много повече. Не мога да се примиря да играят така. Основната грешка е, че сме припрени в атака. Създаваме положения, но ги пропиляваме от прибързаност", каза Стоилов.

В същото време се разбра, че Левски може да остане без атака за предстоящото гостуване на Берое. Тараните Жеан Карлос и Еньо Кръстовчев са под въпрос за мача под Аязмото след двубоя с Вихрен. Бразилецът ще мине днес медицински прегледи, след като вчера се появи, накуцвайки, на "Герена". Причината за това е зверско влизане на Танко Дяков.

"Оставил е бутоните си от горе до долу на крака на Жеан. За капак налетя и да го бие. Еньо пък пак има проблем с контузията, с която дойде от Марек", коментираха шампионите. Освен двамата аут за мача с Берое е Даниел Боримиров. Той си изпроси в неделя пети жълт картон, за да не изгори за двубоя с Литекс за купата.

Източник: в. "Стандарт"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията