ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (7)
Локо (Сф): Нямаше порно в БДЖ, а имаше материал на дилетант
Автор: Екип на Sofia24.bg 09:33 / 05.03.2008Коментари (0)498
© Plovdiv24.com
Ръководството на Локомотив (София) излезе със специално обръщение по повод по публикации в медиите, в които се поставя под въпрос стойността на победата над Локомотив (Пловдив) в първия пролетен кръг. Според Локомотив (София), заглавията и твърденията във въпросните материали създават напрежение и се опитват да уронят престижа на клуба.

"Ние футболистите, треньорите и ръководството на ПФК Локомотив (София) заявяваме, че тиражираните приказки и слухове за "уговорка" в мача ни с Локомотив (Пловдив) нямат нищо общо с действителността. В броя си от 3 март 2008 година вестник "Меридиан мач" излиза с публикация, целяща да опетни доброто име на ПФК Локомотив (София) и да омаловажи труда и успеха на "червено-черните". Статията, озаглавена "Двата Локомотива направиха порно в БДЖ" съдържа изопачена и тенденциозно поднесена информация за мача от ХVт кръг на "А" група между Локо Пд и Локо Сф", се казва в декларацията на играчите, треньорското и спортно-техническото ръководство та клуба.

В писмото се казва също така, че авторът на материала или е футболен дилетант, или умишлено изкривява фактите като се опитва да ги свърже със слухове и да ги нагоди. Според червено-черните, отношението е тенденциозно, демонстрирано не за първи път, а заглавието и е недопустимо подобно заглавие да излиза навръх националния празник на България- 3-и март. "ПФК Локомотив (София) винаги е бил толерантен към всички медии, били те печатни или електронни. Клубът винаги се е отнасял с уважение към критиките в медиите по адрес на клуба, съобразявайки се със свободата на словото и печата. Но голите нападки и клеветенето на клуба в публичното пространство е различно от стремежа за обективно отразяване на събитията. Тиражираните от вестника лъжи, могат само да амбицират футболистите на ПФК Локомотив (София) да постигнат поставените им цели в първенството и за купата на България", завършва декларацията на играчите, треньорите и ръководителите на Локомотив (София).

Източник: Sportal.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията