ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Стоилов: Не мислим за Литекс, а за Берое
Автор: Екип на Sofia24.bg 02:26 / 07.03.2008Коментари (0)956
© SofiaDnes.com
Треньорът смята, че пред възпитаниците му има достатъчно време за възстановяване
Треньорът на Левски Станимир Стоилов определи група от 19 футболисти за гостуването на Берое в мача от 17-ия кръг на "А" група в събота от 15:30 часа в Стара Загора. От състава отпаднаха контузените защитници Лусио Вагнер и Шакиб Бензукан, както и Даниел Боримиров, който изтърпява наказание.

"На този етап мачът с Берое е основен приоритет за нас. Няма защо да се щадим. Всичко друго, освен победа, не влиза в плановете ни. Има достатъчно време играчите ми да се възстановят за мачовете с Литекс. Цикълът сряда-събота на мен като треньор ми допада. Мисля, че сме достатъчно добре подготвени. Важно е да изиграем срещите на достатъчно високо ниво", заяви Стоилов.

Наставникът разкри също, че бразилският нападател Жеан Карлош ще бъде готов за двубоя в Стара Загора.

"Мисля, че Карлош ще бъде готов за Стара Загора. Той направи две тренировки на добро ниво, ще видим до мача, но мисля, че няма да има проблеми да играе, макар че не се е натоварил на 100 процента", обясни специалистът.

Стоилов предвижда да направи някои промени в стартовия състав с оглед на неубедителното представяне на някои от титулярите в първите два мача от пролетта.

"Доста време говорихме за нещата, които трябва да променим. Трябва ни повече увереност в самите футболисти. Може да променим някои от изпълнителите. Ще има промени в стартовия състав, но имам достатъчно врене да реша какви да са те. Важното е момчетата да се представят добре и Левски да спечели", обясни той.

Наставникът на Левски е наясно, че предстои тежко гостуване в Стара Загора. "Очаквам Берое да играе добър футбол. Последните ни мачове с тях са доста трудни. Нормално е. Стара Загора е футболен град, който заслужава уважение, защото спаси един отбор с традиции в българския футбол", каза Стоилов.

Групата на Левски за двубоя с Берое:
Георги Петков, Цветан Димитров, Живко Миланов, Игор Томашич, Юсеф Рабех, Веселин Минев, Виктор Генев, Георги Сърмов, Мирослав Иванов, Дарко Тасевски, Ели Зизов, Жоазиньо, Жеан Карлос, Зе Соареш, Мариян Огнянов, Лъчезар Балтанов, Николай Димитров, Исмаил Иса, Еньо Кръстовчев.

Източник: Tопспорт.бг







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията