ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Димитър Недков: Президентът е губернатор на една почти лишена от суверенитет държава
Автор: Екип Sofia24.bg 23:28 / 11.02.2022Коментари (2)347
©
"Голям проблем ще видят евангелистите на това променливо време, защото парадоксите са достатъчно големи. Безспорно е, че архитектите на всичко това се употребяват в игра, която самите те не знаят от първата до последната буква какво се цели, защото времето е геополитическо. Сюжетът 2022 се състои от две думи - "геополитическа турбулентност" и "трансхуманизъм". Най-непредсказуеми са ситуациите в държави като нашите", каза писателят Димитър Недков в студиото на "Денят ON AIR".

Според него тази промяна е била натрапена след "дяволски прочит" на Конституцията.

"Решенията се вземат отвън и касаят изключително много повече глобални неща. Ние живеем в държавата на президента. Той е губернатор на една почти лишена от суверенитет държава. А първите инвеститори вече пристигат, доколкото разбрах  ще бъдат британски, френски, а по море идват испански инвеститори", допълни Недков в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той смята, че националната ни сигурност не зависи от нас.

"Не прави ли ви впечатление, че ние за първи път сме управлявани от правителство, което не е на класическата схема "партии", защото основното мнозинство в тази коалиция не е политическа партия и никой не бърза да я прави. Парламентарното мнозинство е необходимо за ратифициране на определени решения, които са свързани с по-голямата игра", подчерта писателят.

По думите му списъкът корупция на всяка държава е универсален.

"Той е характерен с това, че е разделен вертикално. От едната страна пише "корумпиращи", от другата страна - "корумпирани". Трябва да се посочат имената на тези, които вземат. Обикновено, когато слагаш в този списък хора, които отдавна живеят брега на Женевското езеро, трябва да си даваш сметка, че тези хора там са под определена протекция и че са на 4-5 служби", категоричен е той.

Димитър Недков добави, че имаме премиер, който не борави с повече от 370 думи.

"На власт е първото безпаметно поколение. Те нямат откъде да знаят, защото ние имаме проблеми, че те не знаят историческата зависимост на събитията, които са довели до тяхното раждане, възпитаване", добави той.

И е категоричен, че България не е подготвена за война.

"Нашата национална сигурност е под много голяма заплаха, защото националната сигурност на една държава зависи от качеството на нейната образователна система. Когато допуснеш цяло едно поколение да го учат чуждите - тя вече е с най-застрашената национална сигурност", отсече писателят.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Въпросният господин да не пада от Луната? Че кога сме взимали самостоятелни решения? Откакто го няма цар Борис! И кога сме учили истинска история- когато на окупаторите казвахме освободители? Или когато на избитите родолюбци, патриоти и меценати викахме врагове на народа? Айде, чичо събуди се!
0
 
 
Боеспособността на армията се обуславя от два фактора. Националния интерес/идеал и топките на мъжката част от населението. Образованието е важно след войната! Твоите дядовци на фронтовете във войните до ВСВ много често са били малограмотни ,но с та*аци. За разлика от внуците им писарушки ,които и в казармата кръшкаха с някакви заболявания. И тоя мазен молив ще ми обяснява кое е важно да си готов за война. Ай сиктир бе мъдрец.
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
Столичен общински съвет 2024-2028г.
Проблем с недостига и износа на лекарства
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията