ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
София
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Институции
Криминални
Общество
Бизнес
Радомир Чолаков: Кирил Петков има диктаторски заложби
Автор: Екип Sofia24.bg 20:20 / 13.02.2022Коментари (3)717
©
Нелепо съждение е изказването на премиера Кирил Петков: "Щом ни критикуват, значи сме на пръв път". Това заяви депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков пред БНТ. Ако всеки бива критикуван, значи всички сме на прав път, защото непрекъснато се критикуваме, уточни той и даде за пример, че списъците от google станали жалка история.

Не се управлява така държавата. Малко спонтанно, стихийно се управлява, нарушават се закони, с конституционния проблем с канадското гражданство на Петков се създаде лош прецедент, особено Продължаваме промяната свикнаха, че трябва да се нарушават законите, това се случи два пъти тази седмица - един път избрахме председател на КЕВР, който не отговаря на правилата и Законът за насърчаване на инвестициите за преминаване на ББР към министерството на Даниел Лорер се гласува три пъти, обясни Чолаков. Той смята, че в НС има "младежка арогантност сред някои депутати".

Не става да се арестува този и онзи и не отива на премиер да съобщава по телевизията, че иска арести, това е като 44-45 г., това е латентна диктатура, смята още депутатът от ГЕРБ. По думите му Кирил Петков "има диктаторски заложби". А относно дали такива има и Бойко Борисов, по думите му "след 89 г. е първият премиер, който оставя на държавата повече, отколкото е заварил", категоричен е Радомир Чолаков. Напоследък Петков се позовава на списъка "Магнитски" и повтаряше за Делян Пеевски, който е в него и бе пропуснато, че в списъка е името на Васил Божков. Вчера той се позова на сведения от него и аз започнах да се питам на страната на Божков ли е и става ли страна в спор, коментира още депутатът.

МВР-министърът Бойко Рашков се умълча напоследък, щеше да вади факти за магистрала "Хемус", каза веднъж и повече не го повтори. За златните паспорти опозицията настоява да се разровят, а правителството не иска. Те мислят, че ще хванат ГЕРБ, а на да не се окаже, че ще иде другаде, обясни още Чолаков.

Сделка за размяна на главния прокурор Иван Гешев с Бойко Рашков депутатът смята, че не се правят такива сделки, а министърът на МВР е проблем на президента Румен Радев. Има ли някой съмнение, че Бойко Борисов би се справил по-добре в кризите в момента, смята в заключение той и уточни, че те щели да бъдат по омекотени чрез помощи за бизнеса, болници и общини да преминат на регулирания пазар и т.н.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нито крачка назад! Зад нас е България.
на 14.02.2022 г.
0
 
 
Много е смешен този клоун!
Сподели какво ново....
на 13.02.2022 г.
-2
 
 
мислйю че и двамата сте с педапски наклоннокти
0
 
 
Ето това не вършат от правителството да ви осъдят и в затвора.Нагли сте и ББ И Гешев .Вземете си с вас и Пеевски и Карадаъй.
Коментарите са на публикуващите ги. Sofia24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Академичната общност излиза на протест
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Нойзи е арестуван, шофирал е много пиян
Строежът на АМ "Хемус"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в София и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли да се дадат повече права на районните кметове?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
София
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0700 45 024

novini@sofia24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Софиянци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията